• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Specialistul la Vorbește lumea: "Odată cu Anul Nou Chinezesc, intrăm într-o nouă epocă de 20 de ani, epoca lui 9. O să fie epoca femeilor, intrați în energia feminină"

Specialistul la Vorbește lumea: "Odată cu Anul Nou Chinezesc, intrăm într-o nouă epocă de 20 de ani, epoca lui 9. O să fie epoca femeilor, intrați în energia feminină"

Conform calendarului gregorian, anul 2024 a început pe data de 1 ianuarie.

Însă nu toate culturile respectă aceste date. Anul Nou Chinezesc este sărbătorit, de exemplu în multe țări din Asia de Sud, precum China, Thailanda și Cambodgia, la alte date, anul acesta la început de februarie.

Data nu este fixă, ci este stabilită de calendarul chinezesc, bazat pe fazele Lunii. Odată cu acesta, începe și Anul Dragonului și, potrivit specialistului invitat la Vorbește lumea, o altă eră.

Cristina Groza, specialist Feng Shui: "Odată cu anul nou chinezesc, intrăm într-o nouă epocă de 20 de ani, epoca lui 9.O să fie extraordinară, spirituală, o să fie epoca femeilor, intrați în energia feminină. În următorii 20 de ani se vor ridica foarte multe femei în funcții de conducere. "

Cristina Groza a făcut și o diagramă prin care a explicat modul în care putem identifica energiile negative din casă, conform punctelor cardinale, dar și cum le putem anihila. Vedeți VIDEO.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni