• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anda Adam, poveste de dragoste ca-n filme: "Când i-am fost prezentată, i s-a zis hai să îți arăt o fată de nivelul tău"

Anda Adam, poveste de dragoste ca-n filme: "Când i-am fost prezentată, i s-a zis hai să îți arăt o fată de nivelul tău"

La 43 de ani, Anda Adam este super îndrăgostită de soțul ei, omul de afaceri Joseph Adam, alături de care formează un cuplu minunat.

Gallery

​La Vorbește lumea, au povestit că s-au cunoscut pe pârtie:

Anda Adam: Ne-am cunoscut în vârful muntelui, ne-am cunoscut și nu prea, am crezuut că el vine să facă o poza, eram mai multe fete cu fetițe. S-a băgat în seamă pentru că a fost recomandat de șeful de sală, el era un bun client și i-a zis, hai să îți arăt o fată de nivelul tau.
Joseph Adam: Eu nu știam cine este, eu nu sunt născut și crescut aici. M-am dus la ea. A crezut că îmi place de prietena ei.
Anda Adam: A lăsat numărul la recepție, nu l-am sunat
Joseph Adam: Eu eram sigur că mă va suna! Băi, nu mă sună, nu s-a uitat bine la mine?! (...) I-am scris peste câteva luni pe Instagram. (...) Ea a vrut să mă ceară, dar eu, fiind francez, am făcut o surpriză la surpriza ei, în Cappadocia. 

Partenerul de viață al artistei a jucat în filmul „Miami Bici 2” rolul unui tip dur, periculos. În perioada filmărilor, realizate în America,  a fost confundat de americani cu celebrul Jason Momoa, așa că la filmările din State a dat și autografe.  Joseph a ales să ia numele Andei pentru că, așa cum spune artista: "eu nu am vrut s ]mi schimb numele, e și cel de scenă. (...) Noi am făcut o cerere la Bărbos pentru un copil cu ochii lui."

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM ANDA ADAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni