Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii martie

Cristina Demetrescu a venit la Vorbește lumea cu previziuni și vești date de horoscop pentru prima parte a lunii martie.

Cristina Demetrescu: Primăvara oficială o să vină odată cu echinocțiul de primăvară. E pe 20, 21 martie. (...) Astrele în aceste două săptămâni... Faptul că sensul vieții se întâlnește cu Chiron, care este asteroidul ghid, e o întâlnire foarte importantă. Chiron este cel care ne ghidează chiar să depășim anumite greutăți. Este bine ca în perioada asta să aplicăm o lecție mai veche învățată. Ceva ce am învățat cândva și am zis nu mai fac așa, o să țin minte lecția. Și acum lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Chiron ar trebui să ne dechidă ochii. Noi să fim mai focusați pe partea subtilă și să vedem ce se ascunde în spate. (...) Dacă e o periodă în care simțim teamă, oboseală, o să treacă. (...) Mercur ne va clarifica gândurile după zece martie. iar pe zece martie intră în Berbec, găsim o soluție la care nu ne-am fi gândit.
Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte:
​Berbec
Traversează această periodă în care axa Fecioară-Pești poate să fie apăsătoare, se pot confrunta cu probleme de sănătate, pot să facă investigații, dar sunt scutiți de astea cei care sunt interesați de zona subtilă, care caută mai mult în subconștient. Poți să mergi pe calea încercărilor sau a iluminării. Oricum, tot la iluminare ajungi. 
Taur                                                                                                                  Este o perioadă în care semnele, un anumit tip de ghidaj, i-ar putea să îi ajute să se descurce mai bine în labirintul constrângerilor și să îi ajute să găsească soluții pentru anumite probleme. Te întâlnești acum cu o situație și s-ar putea să fie relevantă peste un timp. 

Gemeni
Au încă o perioadă în care se pot teme pentru liniștea lor, pentru sănătatea lor, pentru părinți, pentru casă. Pot să spun că Gemenii sunt cei mai loviți de această axă Fecioară-Pești aflată în tensiune cu axa Gemeni-Săgetător. Zodiile duble sunt mai marcate în această perioadă. Dar sunt vești bune din punct de vedere profesional.
Rac
Racii nu ar trebui să plece la drum, acolo ar fi risc de accident sau îmbolnăvire. Sunt temători în ceea ce privește interviurile, examenele, altfel harta lor e foarte bună, trebuie să treacă peste teamă.
Leu
Leii se pot îngrijora din punct de vedere al banilor, poate au consumat ce au pus deoparte. Nu e o perioadă foarte bună pentru investiții. E o periodaă de schimbare pentru ei.
Fecioară
Fecioarele sunt mai marcate de Lilith, luna neagră le pune în situația de a despica firul în patru, caută anumite soluții, dar nu acolo unde trebuie. Trebuie să își facă curaj și să facă anumite schimbări.
Balanță
Balanța își adaptează condițiile de la locul de muncă în funcție de sănătate sau poate să nu fie vorba de sănătate, poate să fie vorba de un copil.
Scorpion
Scorpionii pot avea unele probleme emoționale, sentimentale, în special cu copiii. Sunt scorponi care cauă soluții pentru a face copii. Alții au copii care au crescut.
Săgetător
Săgetătorii intră la pachet cu Gemenii, sunt și ei preocupați față de unele probleme de sănătate.Dar au o perioadă foarte bună.
Capricorn
Capricornul demarează greu acțiunile legate de examene, se mobilizează greu să învețe. Mai periculos e la tineri.
Vărsător
Vărsătorii sunt cei care îl au pe Pluto, pe Marte, nu știu dacă cineva și-ar dori asta. Unii îi admiră, alții spun că ești un tiran.
Pești
Peștii amână o intervenție chirurgicală, s-ar putea să existe niște soluții pentru ei, mai puțin invazive. Poate amână din fler, nu vreau să dau sfaturi generalizate, doar să caute alte sfaturi, dar tot la specialist.

FOTO: VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni