• PRO TV
  • Elena Marin, de la Survivor All Stars, la Vorbește lumea: "Foamea nu a fost grea, eu sunt obișnuită să nu mănânc"

Elena Marin, de la Survivor All Stars, la Vorbește lumea: "Foamea nu a fost grea, eu sunt obișnuită să nu mănânc"

Elena Marin a facut parte din echipa Faimoșilor la Survivor All Stars. A devenit cunoscută ca dansatoarea Andreei Bălan, dar și datorită aparițiilor ei în telenovele.

Gallery

​Cu sinceritate, după întoarcerea din Republica Dominicană, a povestit la Vorbește lumea:

Elena Marin: Surpraviețuiesc, acum îmi revin, de fapt mi-am revenit deja, ușor-ușor, mă întorc la viața mea, mă bucur de ce am trăit acolo(...) E o experiență foarte, foarte dură, dar pe care nu o prea întâlnești. Lipsurile pe care le ai te fac să apreciezi ce ai. S-a simțit că ai experiență și nu prea....Oricum, dorul de familie e insuportabil. (...) Faptul că m-am reîntors la trasee mi-a plăcut foarte tare, eu fiind o fire foarte competitivă, îmi era dor de trasee. Îmi era dor de acel vibe. (...) Lipsa familiei e foarte grea, lipsa celor dragi, să nu știi deloc de ei. Dorul e cel mai apăsător. Foamea, eu sunt obișnuită să nu mănânc...Nu m-am pregătiti nici fizic, nici psihic, nici ca alimentație.


Elena Marin: M-am întors la dans, la școala mea de dans, abia aștept să mergem la concursuri cu copiii și sunt entuziasmată pentru că e visul meu din copilărie pe care am reușit să mi-l realizez.

Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate de la „Survivor All Stars” în ediția difuzată  la Pro TV pe 8 februarie. Roxana a fost trimisă acasă pentru că se confrunta cu probleme de sănătate, iar Elena a pierdut duelul cu Jorge și a părăsit competiția din Republica Dominicană.

Vezi interviul integral în video-ul atașat acestui material

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni