• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • "Batem palma" începe din nou și are parte și de un...mentalist: "Încerc să demonstrez cum poți să influențezi fiecare alegere pe care o faci în această emisiune"

"Batem palma" începe din nou și are parte și de un...mentalist: "Încerc să demonstrez cum poți să influențezi fiecare alegere pe care o faci în această emisiune"

Cosmin Seleși și întreaga echipă au dat startul filmărilor pentru sezonul trei din emisiunea Batem Palma?.

Show-ul care îi ține pe toți cei de acasă în emoții până la deschiderea ultimei cutii este aproape de revenire. Damiana Păun, corepondent Vobește lumea a mers în platoul show-ului, unde a stat de vorbă cu prezentatorul Cosmin Seleși, dar și cu unul din concurenți. Acesta din urmă e Darisian Luncanu, e de profesie...mentalist și i-a lăsat pe toți, vorba românului, cu gura căscată!

Darisian Luncanu, mentalist: "Nu vreau să dau foarte multe, o să fie o surpriză și pentru tine, Cosmin, și pentru tot platoul, încerc să demonstrez cum poți să influențezi fiecare alegere pe care o faci în această emisiune!  Fără glumă!
Cosmin Seleși: What?
Darisian Luncanu, mentalist:Da, adică dacă zic asta în direct!

Vedeți un interviu spumos în video-ul atașat 

​După două sezoane, 150 de concurenți au fost deja extrași de către calculator, iar aceștia au câștigat premii în valoare de peste 1.500.000 de lei, reușind să-și ducă la împlinire unele dintre cele mai importante visuri. Chiar dacă intuiția i-a mai înselat, uneori, și au mers până la capăt cu o cutie care ascundea 1 ban, toți cei care au fost aleși au trăit una dintre cele mai intense experiențe din viața lor. Iar acest lucru s-a văzut și în numărul ridicat de înscrieri pentru noul sezon.

​FOTO: CAPTURĂ TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni