Misha, despre problemele de sănătate ale mamei și operația de micșorare de stomac

Misha a venit alături de Ensar Duman la Vorbește lumea și, cu sinceritate, a povestit despre operația de micșorare de stomac prin care a trecut mama ei.

Misha: Mama a avut probleme delicate de sănătate, mai întâi medicii au vrut să vadă dacă se poate face operația. A făcut tot ce era necesar, și extra, totuși am intrat pe semnătură în operație, dar nu a stat nici măcar la terapie intensivă. (...) A doua zi s-a ridicat din pat, a mers pur și simplu, s-a ridicat...
Ensar Duman: Este una dintre cea mai riscante operație. În timpul operașiei sunt medicii care trebuie să aibă grijp, apoi pacientul trebuie să aibă grijă ce mănâncă.

​Operațiile pentru micșorarea stomacului trebuie efectuate numai la recomandarea medicului specialist, pentru persoanele care suferă de obezitate și în cazul în care dietele sau alte modalități pentru pierderea în greutate nu au avut rezultatele dorite.

Așa cum spune și Ensar Duman, intervențiile  medicale pentru chirurgia obezității sunt de mai multe feluri, cum ar fi inelul gastric (Gastric Banding), gastrectomia longitudinală (Gastric Sleeve) sau Gastric Bypass.

Vezi video pentru informații complete 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni