Acasă la Emily Burghelea! Cum a primit frumoasa Emily echipa Vorbește lumea

Corepondentul Vorbește lumea, Damiana Păun, a mers de dimineață la Emily Burghelea acasă, chiar la pregătirea unui mic dejun sățios.

Gallery

​Mic dejun la figurat, dar și la propriu, pentru că era destinat micului Damian. Cu mult optimism, așa cum ne-a obișnuit, Emily Burgheșea a dezvăluit rețeta ei favorită pentru dimineți gustoase: banane pasate cu avocado și amestecate cu iaurt.

Emily Burghelea: Este extrem de hrănitor, este extrem de sățios și mai ales atunci când ești foarte, foarte ocupat, cum sunt eu de cele mai multe ori, trebuie să faci preparate care să fie gata la timp și care să fie gustoase. E foarte bun pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Gustul este senzațional.

Emily Burghelea trăiește o minunată poveste de dragoste cu Andrei, bărbatul căruia i-a dăruit și doi copii. De-a lungul timpului, partenerul ei de viață a preferat să nu-și dezvăluie identitatea, iar la diferite apariții poartă o mască. La 25 de ani, se declară cea mai împlinită femeie, căci este soție și mamă a doi copii: Amedea și Damian.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni