• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emily Burghelea, despre schimbările din viața de cuplu după apariția copiilor

Emily Burghelea, despre schimbările din viața de cuplu după apariția copiilor

Cu optimismul caracteristic și cu energie pozitivă, Emily Burghelea a venit La Măruță și și-a deschis sufletul și pentru subiecte mai complicate.

Cu sinceritate, a mărturisit: 

Emily Burghelea: S-a schimbat radical relația mea după ce am devenit mamă, dar e frumos! (...)Am înțeles că după trei ani relațiile se răcesc. Am citit eu pe internet (râde) Noi nu am ajuns încă acolo. (...) Lucrurile s-au schimbat datorită copiilor pentru că interesul este același în proporție de sută la sută și practic tragem amândoi la aceeași căruță și de când au venit copiii în viața noastră, lucrurile sunt extraordinare și te apropie foarte tare. Îți dau practic un motiv să te trezești dimineața, altul decât atunci când nu aveai copii. Și ne-au apropiat foarte mult. (...) Cu siguranță trezitul de dimineață este cea mai mare provocare, pentru că diminețile nu mai sunt la zece și trezirea e la șase. (...)

Emily Burghelea: Când l-am născut pe Damian am trecit printr-o perioadă foarte grea, pentru că am născut natural, totul a fost absolut superb la naștere, la fel ca și pe Amedeea. Doar că imediat după naștere am avut niște probleme, o durere foarte profundă în partea dreaptă, doctorii voiau să mă opereze de apendicită însă am spus că nu și bine am făcut pentru că nu era apendicită. Eu am plecat din spital pe semnătura mea și, ulterior, după ce am aprofundat problemele care se întâmplau în mintea mea, mi-am dat seama că foarte multe chestii erau pe sistem nervos. Atunci m-am aproopiat foarte tare de mama și mi-am dat seama că și ea a trecut prin depresie postnatală după ce m-a născut, doar că ea nu a conștientizat treaba asta. Ea a trăit cu asta mult timp și cred că și din cauza asta s-au despărțit. Se întâmplă asta, după naștere totul se schimbă și cu asta rămâi. E cel mai frumos lucru, dar vine cu multe schimbări pe care, dacă nu știi să le gestionezi, e posibil să crezi că aceea e realitatea, dar să nu fie.

​Emily Burghelea: Eu nu o observasem că mă schimbam, Andrei a observat, iubire, asta nu mai faci așa, acolo nu mai ești așa. Dar dacă era și el în depresie? (...) Uite, când vorbesc de despărțirea părinților, plâng. Mi-aș fi dorit să fie împreună, dar nu se poate și am înțeles. Dar asta  m-a făcut să îmi doresc o familie închegată. 

Gallery

Emily Burghelea și Andrei formează un cuplu de peste patru ani și se iubesc enorm, deși...altfel, mai ales după ce au devenit părinți pentru un băiețel și o fetiță. 

FOTO: Captură La Măruță/ Instagram Emily Burghelea

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni