Emily Burghelea, despre aniversarea de un an a băiețelului

Emily Burghelea, despre aniversarea de un an a băiețelului

Pe 20 ianuarie, Damian, fiul lui Emily, a împlinit un an și a avut parte de o petrecere foarte simpatică.

Părinții au vrut inițial ceva simplu, după care, la dorința lui Emily, lucrurile s-au complicat și a fost o aniversare cu 80 de invitați și trei artiși care au cântat: Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești și Laurențiu Crăciun.

La eveniment au fost invitate și ursitoare, care i-au urat micuțului Damian să aibă parte de toate calitățile necesare unei vieți frumoase. La Vorbește lumea, părinții au venit cu energie bună și...cu micuțul Damian.

Emily Burghelea: Sâmbătă am sărbătorit frumoasa vârstă de un an, pentru că Damian a împlinit un anișor!!! Da, s-a tăiat moțul, s-a ales de pe tăviță, au venit ursitoarele. Asta cu moțul a fost primul frizer pentru el. A fost o întreagă dezbatere cu tăvița, dar am reușit. (...) Pe tăviță am avut o cărticică, un parfum, să fie dichisit, acestea sunt cheile care deschid toate ușile. Am ales niște amulete. Am aici protecție divină, amuleta cu bani mari. Pe aceste chei care să deschidă toate ușile chiar m-am concentrat...A fost și o iconiță pentru protecție divină, ață și ac...Aoleu, verigheta mea, aici era, oglinda, parfumul și cam astea sunt.

Gallery

Emily Burghelea: Damian a ales de frumusețe, o să fie un băiat cu multă încredere în sine. A ales cheile, are toate cheile în buzurar, a ales parfum și oglindă.

Emily și Andrei formează cu cuplu de mai mulți ani, iar în anul 2021 cei doi au ajuns și în fața altarului. Aceștia au împreună doi copii, o fetiță, Amedeea, și un băiat, Damian.

Foto: INSTAGRAM EMILY BURGHELEA/ CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni