Roxana Vancea, reacție dură după moartea instructoarei de fitness Elena Popa! Ce a spus vedeta

Roxana Vancea, reacție dură după moartea instructoarei de fitness Elena Popa! Ce a spus vedeta
Citeste mai mult despre: elena popa, Roxana Vancea,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Iulie 2020
Data actualizare: 29 Iulie 2020
Zilele trecute, în presă a apărut informația potrivit căreia fosta instructoare de fitness Elena Popa a murit în străinătate, după ce părăsise România alături de iubitul ei.

Jurnaliștii de la WOWbiz au anunțat că tânăra s-a sinucis și că ar fi fost în depresie, dezvăluind totodată și informații din trecutul ei: Roxana Vancea afirmase că Elena Popa a fost iubita ei.

Aceste amănunte erau deja cunoscute publicului larg, deoarece Roxana Vancea se afișase cu instructoarea de fitness în public și chiar acordase unele interviuri în care confirma relația pe care o avea cu Elena Popa.

„Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea”, spunea în anul 2015, pentru Libertatea, Roxana Vancea. Tot atunci, ea dezvăluia că este bisexuală.

Acum, după moartea Elenei Popa, Roxana Vancea a lansat un atac dur asupra presei, afirmând că Elena Popa nu a fost niciodată iubita ei și că totul a fost o strategie.

„N-a murit iubita lu’ Vancea, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul iubitei lu’ Vancea. Pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat o și combinau prin articole. A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber. Odihnește-te în pace, prietenă dragă”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

foto: Instagram Elena Popa; Instagram Roxana Vancea

Vezi și: Modele tatuate care fac furori pe internet cu look-urile lor excentrice. Cum arată "fata dragon"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies