Târg educațional online pentru viitorii studenți. Peste 20 de universități își prezintă oferta academică

Târg educațional online pentru viitorii studenți. Peste 20 de universități își prezintă oferta academică
Data: 01 Septembrie 2020
Peste 20 de universități de top din România își vor prezenta oferat de studii online, în perioada 4 – 5 septembrie, în cadrul târgului educațional online HE.RO Virtual Exhibition, organizat de compania de consultanță educațională HIGH EDU.

Este a doua ediție a târgului care atrage în jur de 10.000 de tineri interesați să-și continue educația în mediul academic.

Citește și

De asemenea, printre vizitatori vor fi și peste 50 de agenții de consultanță străine interesate de a propune studenților programele de studiu din România. Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face prin înregistrare pe www.vefromania.ro.

La târgul educațional online, universitățile vor prezenta programele de studiu pentru toate nivelurile (licență, master, doctorat, cercetare), iar asociațiile de studenți, elevi și educatori vor expune proiecte extracurriculare, internship-uri și activități de voluntariat.

De asemenea, în cadrul târgului va fi și consiliere vocațională gratuită, informații despre internship-uri, burse și finanțări, oportunități de angajare și voluntariat în timpul studiilor.

În cadrul târgului vor fi organizate seminarii ținute de profesori și specialiști, iar cei interesați vor avea posibilitatea de a purta un dialog direct cu universitățile de interes pentru ei. Platforma este ușor de accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet și încurajăm toți părinții și tinerii să ne viziteze”, a declarat Sorina Enachiuc, Director High Edu Consulting.

După încheierea târgului, site-ul va fi deschis pentru încă 14 zile pentru vizitare, iar informațiile vor putea fi în continuare accesate de către participanți și vor fi disponibile la standuri.

Sursă foto: shutterstock

Vezi și: George, Gabriel, Octavian si Andrei mărturisesc de ce au ales echipa sătenilor! Ultimele reacții înainte de premiera show-ului
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies