Ce mesaj are Fuego pentru România de Ziua Națională?

Data publicarii: 01 Decembrie 2021
Data actualizare: 01 Decembrie 2021
De Ziua României, Marius Manole îl are ca invitat pe Paul Surugiu - Fuego, pentru a se bucura împreună. De un grătar, pentru că, în ultma perioadă, Fuego are mai multă grijă la ce mănâncă.

E adevărat, în timpul izolării și al pandemiei, artistul recunoaște că nu a fost atent la alimentație. Faptul că are însă concerte de sărbătoare - chiar și în condițiile stricte ale pandemiei, îl face, din respect pentru public, să aibă mai multă grijă.

În cadrul interviului luat de Marius Manole, Fuego și-a deschis sufletul mai mult ca niciodată. Înainte de toate a transmis un mesaj de Ziua României: 

"Vă urez la mulți ani, să fiți sănătoși și să fiți mai uniți, că pe zi ce trece suntem mai dezbinați."

Mai apoi, a vorbit despre bancurile pe care le inspiră, mai ales în perioada sărbătorilor:

"În mare parte nu mă deranjează glumele despre brad și despre măicuță. Uite o glumă bună, toată lumea se trage din maimuță, numai Fuego din măicuță. Asta este o glumă super tare! Râzi la asta. Pune-l pe Fuego într-o cameră cu zece brazi și dă-i un glob să îi împodobească. Sunt glume bune unele. Ce vreau să spun e că iubesc glumele bune, urăsc însă grosolănia, mediocritatea, jignirile făcute de unii care toată viața lor nu au realizat nimic." 

Mai mult, în  "Întrebarea Mesei Rotunde", Fuego vorbește despre pasiunea sa pentru pictură, despre dragoste - pentru oameni și pentru artă, despre cei care l-au sprijnit și încă îl sprijină, dar și despre pierderile suferite în pandemie. 

Vezi un interviu special atașat acestui material 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!