”BIA”, un nou serial pentru copii și adolescenți la Disney. Mesajul actorilor pentru telespectatorii din România

BIA , un nou serial pentru copii și adolescenți la Disney. Mesajul actorilor pentru telespectatorii din România
Serialul BIA se lansează în România
Citeste mai mult despre: serialul BIA, Disney,
Data: 30 Octombrie 2019
Producția ”BIA” urmează serialelor de mare succes ”Soy Luna” și ”Violetta” și aduce în atenția fanilor universul social media. 

Produs de Disney Channel America latină în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu și Africa, serialul ”Bia” urmărește povestea unor tineri care, indiferent de talentul pe care îl dețin, au o legătură puternică cu restul lumii prin intermediul rețelelor de socializare. 

Citește și

Locul în care se întâlnesc pentru a-și cultiva talentele se numește „Fundom”, un hub de inspirație în care se leagă prietenii, apar rivalități, dar și povești de iubire. Nu va lipsi nici muzica, cu melodii originale în spaniolă și portugheză. Noutatea este că fanii serialului vor putea să interacționeze cu actorii și personajele preferate și dincolo de tv, prin intermediul rețetelor de socializare, precum Instagram. 

Serialul ”BIA” se bucură de o distribuție internațională, din care fac parte actrița braziliancă Isabela Souza (@souzaisabela), actorul spaniol Julio Peña (@juliopfernandez), actrița mexicană Andrea de Alba (@andreadealba) și actorul argentinian Guido Messina (@soyguidomessina). 

Acestora li se adaugă actorii argentinieni: Fernando Dente (@fernandodente), Agustina Palma (@palmaagustina), Micaela Díaz (@micadfuego), Alan Madanes (@alanmadanes) și Rodrigo Rumi (@rodrirumi); actrița mexicană Julia Argüelles (@juliaarguelles); actorii brazilieni Gabriella Di Grecco (@gabrielladigrecco) și Rhener Freitas (@rhenerfreitas); actorii columbieni Luis Giraldo (@LuisGiraldoC) și Daniela Trujillo (@danie_trujillo); actorul venezuelean Esteban Velásquez (@estebanoficial); actorul ecuadorian Jandino (@jandino) și actrița italiancă Giulia Guerrini (@itsgiuliaguerrini).

Serialul BIA va fi difuzat la Disney Channel începând din 4 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 18.00.


Într-un interviu special pentru protv.ro, Isabela Souza, interpreta personajului principal, Bia, a declarat: ”Cred că unul dintre cele mai importante mesaje ale serialului este că trebuie să fim noi înșine, că diferențele dintre noi nu contează și că nu trebuie să ținem cont de ceea ce spun alții”.

Giulia Guerrini (Chiara): ”Este minunat să lucrezi alături de actori din alte țări. În primul rând, înveți multe lucrui interesante despre culturile lor și, cel mai important, ajungi să savurezi o mulțime de mâncăruri tradiționale delicioase. Și limba în care vorbesc ceilalți e interesantă, pentru că ajungi să remarci cuvinte care sunt extrem de asemănătoare. Este amuzant, pentru că, în pauzele de filmare, începem prin a vorbi în limba spaniolă și sfârșit prin a vorbi fiecare în limba sa natală”.  


Julio Pena (Manuel): ”Cred că toată lumea ar trebui să se uite la BIA pentru că este câte ceva pentru fiecare.  Personajele sunt desprinse din viața reală. Există în serial o combinație interesantă de culturi, iar când poveștile lor încep să se împletească, totul devine extrem de palpitant. Cum se iubesc, cum se ceartă. Există mistere și secrete și, pe măsură ce se derulează episoadele, reacția ta este gen: OMG, pe bune!!”. 

Gabriella Di Grecco (Ana): ”De ce ar trebui să ne uităm la BIA? Ei bine… nu contează ce vârstă ai, dacă ești fată sau băiat, ce orientare sexuală ai, de unde ești, care sunt visele tale… te vei identifica cu unul dintre personaje sau cu una dintre povești. Există câte o poveste pentru fiecare, pe bune! Adică, personajele dansează, cântă, gătesc, sunt influenceri pe rețelele de socializare…”. 

Julia Arguelles (Mara): ”Mesajul principal este să utilizezi rețelele de socializare care există în acest moment într-o manieră corectă. Oricât de importante ar fi like-urile și followerii de pe Instagram, nu trebuie să renunți la ceea ce ești și trebuie să fii conștient de faptul că photoshopul și filtrele modifică realitatea. Mesajul este că platformele de socializare sunt un fel de extensie a ceea ce faci, cu scopul de a-I ajuta pe alții, într-o manieră pozitivă. ”.

Andre de Alba (Carmin): ”Este incredibil că avem atâția fani din România. Ei știu cu toții limba spaniolă și au început deja să ne scrie și să ne trimită mesaje, deși serialul încă nu a început să fie difuzat, în nicio țară! Unii ne spun că au învățat anume limba spaniolă pentru a putea să ne trimită mesaje. Vă sărutăm și vă îmbrățișăm și sperăm să ne vedem în curând!”


FULLSCREEN
”BIA”, un nou serial-fenomen la Disney. Mesajul actorilor pentru telespectatorii din România
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies