Franciza "Toy Story" se întoarce pe marile ecrane cu partea a patra. Secrete dezvăluite din îndrăgita peliculă

Franciza  Toy Story  se întoarce pe marile ecrane cu partea a patra. Secrete dezvăluite din îndrăgita peliculă
Citeste mai mult despre: toy story 4, franciza, toy story,
Data: 10 Iunie 2019
Toy Story 4 va avea premiera în România, la sfărșitul acestei luni.

"Povestea Jucăriilor 4" (Toy Story 4) este un film produs de studiourile Pixar, distribuit de Walt Disney Pictures și regizat de Josh Cooley. Partea a patra din celebra serie de animație revine după nouă ani de pauză cu o nouă aventură avându-i ca principali protagoniști pe actorii Tim Allen (Buzz Fulgerul) și Tom Hanks (Șeriful Woody). 

"Filmul ar trebui să se numească “Toy Story Furchi” pentru că totul este despre Furchi. Apare în peisaj şi noi începem să avem aventura vieţii noastre din cauza acestei jucării asamblate.",  a declarat actorul Tom Hanks. 

Până acum cele trei filme "Toy Story" au avut un real succes pe plan financiar, cu încasări de peste două miliarde de dolari în toată lumea. "Toy Story 4" va fi în cinematografele din România, începând cu data de 28 iunie. 

"Toy Story 1" a apărut în anul 1995, a doua partea în 1999, în timp ce "Toy Story 3" în anul 2010. Conform Digitalspy, partea a patra din celebra fanciză animată va încheia această serie. "Nu am vrut să cred că ce va urma...vor fi ultimele ore petrecute pe platoul de filmare pentru această franciză." a spus Tom Hanks.

Sursa foto - Profimedia

FULLSCREEN
Franciza "Toy Story" se întoarce pe marile ecrane cu partea a patra. Secrete dezvăluite din îndrăgita peliculă
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO