Jennifer Aniston, secretul memorabilei scene de striptease din „We're The Millers”

Jennifer Aniston, secretul memorabilei scene de striptease din bdquo;We re The Millers
Citeste mai mult despre: Jennifer Aniston, scena de striptease,
Data: 30 Septembrie 2018
De la lansarea comediei „We're The Millers”, momentul de striptease cu Jennifer Aniston a intrat pe primele locuri în topul celor mai senzuale scene de film din toate timpurile.

În filmul We're The Millers/Noi suntem familia Miller, difuzat duminică, 30 noiembrie, la PRO TV, de la ora 22.00, Jennifer Aniston și Jason Sudeikis sunt o stripteuză și un traficant neînsemnat de droguri care, pentru a duce la bun sfârșit o afacere ilegală, trebuie să lase la o parte neînțelegerile și să se comporte ca un cuplu normal. În urma unei aventuri nebunești, alături de un puști debusolat și o adolescentă cu probleme, toți aceștia descoperă farmecul neașteptat al vieții de familie.

Scena memorabilă a filmului este, bineînțeles, momentul de striptease al lui Jennifer Aniston, în care actrița arată senzațional. În cadrul unui interviu pentru publicația YourTango, aceasta a dezvăluit ceea ce nu s-a văzut pe marile ecrane. 

În afară de o dietă drastică, pentru a ajunge la silueta de vis pe care o expune destul de explicit, Jennifer a avut nevoie și de îndrumările unei stripteuze adevărate. ”Au fost nevoiți să mă târască în fiecare noapte în câte un club de striptease. Glumesc. În realitate, am avut un coregraf extraordinar și un antrenor foarte bun. De asemenea, de mare ajutor a fost lenjeria pe care am purtat-o în scena respectivă. Oricum, am învățat niște mișcări cu adevărat senzaționale și acum am o bară de striptease la mine acasă. Eu și Paris Hilton avem așa ceva. Și Kate Hudson”, a mărturisit Jennifer Aniston.


Pentru ca lucrurile să nu o ia razna în scena de dans provocator, Aniston s-a asigurat purtând mai multe straturi de lenjerie intimă, consemnează Huffington Post.

Nu am avut nevoie de bandă care să-mi acopere părțile intime. Pur și simplu, am purtat două sutiene. De asemenea, am avut o pereche de bikini tanga, peste care am purtat alte două piese de lenjerie intimă normale. De ce am considerat eu că toate acestea mă vor ajuta mă depășește. Pentru că e, pur și simplu, ridicol... M-am purtat ceva de genul: Am nevoie de trei sutiene, pentru că Doamne ferește să scape și să se vadă ceva”, a mărturisit amuzată Jennifer Aniston, care la momentul turnării scenei de striptease avea 45 de ani.

Comedia We're The Millers/Noi suntem familia Miller se difuzează în această seară la PRO TV, de la ora 22.00.

FULLSCREEN
Jennifer Aniston, secretul memorabilei scene de striptease din „We're The Millers”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO