Mel Gibson, criticat masiv pentru cel mai recent film în care joacă. „E total lipsit de respect”

Mel Gibson, criticat masiv pentru cel mai recent film în care joacă. bdquo;E total lipsit de respect
Mel Gibson joacă în drama Force of Nature. FOTO: YouTube
Mel Gibson și Kate Bosworth sunt în centrul criticilor pasionaților de film, din cauza celui mai recent proiect cinematografic. Furia crește în rândul cinefililor, deși filmul nici nu fost lansat.

Mel Gibson și Kate Bosworth au roluri principale în drama Force of Nature, regizată de Michael Polish. Inspirat din tragedia fără seamăn care a lovit Puerto Rico în septembrie 2017 – uraganul Maria – filmul deturnează grav atenția de la evenimentele care au avut loc atunci.

Citește și

Acțiunea filmului este plasată în timpul uraganului, însă nu se concentrează pe drama acestui popor. Subiectul ales de scenaristul Cory Miller este atacul pe care o bandă de hoți plănuiește să-l dea în timpul uraganului, pentru a-și acoperi urmele cu ușurință.

Pasionații de film susțin că este o totală lipsă de respect față de victimele uraganului și față de familiile acestora ca cineva să se folosescă de drama lor în acest fel.

Citește și: Cât te costă o cină și un selfie cu Mel Gibson. Actorul și-a scandalizat fanii

Aproximativ 4.645 de oameni au murit din cauza acestui uragan. Aproximativ, pentru că a fost atât de grav încât nu avem cifrele exacte. Oamenii și-au îngropat morții în spatele curților. Oamenii au rămas fără mâncare, apă, locuințe și electricitate pentru luni de zile”, a comentat un internaut pe Twitter.

Vezi trailerul AICI!

Furia oamenilor nu se îndreaptă doar înspre Mel Gibson, care e actor în acest film, ci spre întreaga echipă de producție și spre întreg Hollywood-ul.

Este pur și simplu lipsit de respect pentru oamenii care au trecut prin experiența traumatizantă a uraganului Maria, atât pentru Mel Gibson, cât și pentru orice companie de la Hollywood, să vină în Puerto Rico și să facă un film unde localnicii sunt băieții răi, iar el și oamenii albi sunt băieții buni”, a comentat altul.

Filmul va fi disponibil pe platformele on demand, pe Blu Ray și pe DVD începând cu 30 iunie 2020.

Fotografii: YouTube/Getty Images

Vezi și VIDEO: Românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30

FULLSCREEN
Mel Gibson, criticat masiv pentru cel mai recent film în care joacă. „E total lipsit de respect”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies