Motivul pentru care Ellen Pompeo a rămas timp de 15 ani în serialul "Grey's Anatomy"

Motivul pentru care Ellen Pompeo a rămas timp de 15 ani în serialul Grey s Anatomy
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 August 2020
Data actualizare: 25 Decembrie 2020
Ellen Pompeo, protagonista serialului "Grey's Anatomy", a decis să fie sinceră și să răspundă unei întrebări care s-a aflat de-a lungul timpului pe buzele fanilor din întreaga lume. 

Într-un interviu acordat în cadrul podcast-ului Jemele Hill Is Unbothered, Ellen Pompeo a vorbit deschis despre motivele pentru ca a decis să rămână în serialul "Grey's Anatomy" timp de 15 ani. 

Vedeta a povestit că deizia a fost una legată de siguranța financiară pe care producția i-a oferit-o. Onestă, Ellen Pompeo a spus că nu își mai dorea să implore pentru roluri: "Am decis să fac bani!".

În serialul produs de ABC, Ellen Pompeo interpretează rolul lui Meredith Grey.


"Știi, am făcut niște alegeri. Pentru mine, personal, o viață sănătoasă acasă este mai importantă decât cariera. Nu am avut neapărat o copilărie fericită. Așa că soțul minunat și acești trei copii frumoși, viața fericită de acasă, aveam nevoie de toate pentru a vindeca rana din sufletul meu", a mai povestit actrița în vârstă de 50 de ani.

Conform informațiilor apărute în anul 2018 în presa tabloidă, Ellen Pompei si-ar fi negociat salariu și ar fi obținut 20 de milioane de Dolari pe an, devenind astfel una dintre cele mai bine plătite actrițe de televiziune. 

"Am am decis să fac bani și nu să vânez roluri. Nu-mi place să alerg după lucruri, iar din experiența mea, actoria înseamnă alergătură multă. Trebuie să cauți roluri, să implori pentru ele", a declarat Pompeo. 

Actrița a recunoscut că dacă și-ar fi început cariera mai devreme cu siguranță ar fi fost tentată să încerce și alte roluri.

"Am intrat în joc târziu. Am intrat în echipa Grey's la 33 de ani, iar la 40 am început să fac copii", a mărturisit Ellen.

Ellen Pompeo este căsătorită cu producătorul muzical Chris Ivery și au împreună trei copii: Stella (10 ani), Sienna (5 ani) și Eli (3 ani).Sursa FOTO: Getty ImagesVezi și: 

Mariah Carey a scris „All I Want for Christmas Is You” în 15 minute - Trending Review cu Daragiu - episodul 52

  • Sursa FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies