Premieră în istoria Franței. Brigitte Macron, Prima Doamnă, va juca într-un serial TV

Premieră în istoria Franței. Brigitte Macron, Prima Doamnă, va juca într-un serial TV
Citeste mai mult despre: brigitte macron, serial tv,
Data publicarii: 13 Septembrie 2018
Data actualizare: 13 Septembrie 2018
  Brigitte Macron marchează o premieră în istoria Franței, fiind prima soție de președinte în exercițiu care va apărea într-un serial de televiziune. 

Prima Doamnă a Franței va apărea weekend-ul acesta, ca invitat special, într-un episod dintr-un serial difuzat de postul France 2, chiar după jurnalul de seară. Brigitte Macron (65 de ani) își va juca propriul rol în  producția ”Vestiaires”. Lansat în 2011, serialul urmărește, cu umor și candoare, viața de zi cu zi a unor înotători cu handicap, încercând să schimbe opinia oamenilor despre persoanele cu dizabilități. 

Foto: Getty
 

Acesta este și motivul pentru care Prima Doamnă a acceptat această propunere inedită, simțind că apariția sa în serial o va ajuta să-și exprime convingerile față de subiecte precum integrarea în societate a persoanelor vulnerabile. 

Conform Le Parisien, producătoarea serialului, Sophie Deloche, a sunat-o în primăvară pe Brigitte Macron pentru a-i lansa invitația de a apărea într-un program de televiziune. Răspunsul inițial a fost: ”nu știu cum să fac asta”. Producătoarea a insistat până a obținut un răspuns pozitiv din partea lui Brigitte Macron. Filmările au avut loc în luna mai, în suburbiile orașului Bordeaux. 

Dacă în Statele Unite, Michelle Obama a avut mai multe apariții în seriale TV, în Franța, acest lucru nu are precedent și este considerat deja un mic eveniment de televiziune.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies