Primele imagini. Cum arată Ruby Rose în costumul de Batwoman

Primele imagini. Cum arată Ruby Rose în costumul de Batwoman
Citeste mai mult despre: Ruby Rose, Batwoman, costum,
Data: 10 Octombrie 2018
Ruby Rose este noua Batwoman, prima supereroină lesbiană din universul DC Comics.

Recent, pe Instagram a fost publicată o imagine care o înfățișează pe actrița de origine australiană de 32 de ani în rolul Kate Kane - al cărei nume de supererou este Batwoman.

Citește și: Actrița Ruby Rose, desemnată cea mai periculoasă vedetă din SUA. Care este motivul

Rose, la rândul ei, a distribuit poza pe contul său de Instagram, pentru cei 13,2 milioane de urmăritori pe care îi are.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

 

“????❤️First look❤️???????? Crossover event ???? Dec. 9 at 8 p.m. ET,” a scris ea la secțiunea ”comentarii”, imaginea strângând deja aproape 300.000 de like-uri.

Personajul Batwoman va fi introdus în timpul ritualului anual de crossover între serialele existente DC Comics, “Arrow,” “The Flash” și “Supergirl”.

Conform Entertainment Weekly, Batwoman va apărea pe 8 decembrie într-un episod din ”Arrow”, pe 10 decembrie și pe 11 decembrie, în ”The Flash” respectiv ”Supergirl”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Un serial având-o drept protagonistă pe Batwoman, o supereroină lesbiană, este preconizat pentru sezonul 2019-2020.

Dotată cu o pasiune pentru justiție socială și cu un fler imbatabil, Kate Kane se avântă pe străzile din Gotham ca Batwoman, o lesbiană declarată și o luptătoare intens antrenată, decisă să combată criminalitate din oraș” este descrierea oficială a noului proiect.

Descrierea adaugă însă: ”Nu o considerați încă un erou. Într-un oraș disperat să fie salvat, Kate trebuie să-și înfrângă propriii demoni înainte de a accepta să devină simbolul speranței în Gotham”.

Foto: Getty, InstagramVezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO