PRO TV ți-a pregătit un Weekend de Oscar. Urmărește cele mai bune filme din ultimii ani

PRO TV ți-a pregătit un Weekend de Oscar. Urmărește cele mai bune filme din ultimii ani
Data publicarii: 22 Aprilie 2021
Data actualizare: 22 Aprilie 2021
A mai rămas puțin timp până la decernarea premiilor Oscar, iar cu această ocazie PRO TV ți-a pregătit o serie de filme care au primit sau au fost nominalizate pentru acest premiu și pe care, cu siguranță, merită să le vezi.

Începând cu 23 aprilie, PRO TV va difuza o serie de filme, câștigătoare sau nominalizate la premiile Oscar, înainte de marele eveniment dedicat filmelor de calitate, care va putea fi urmărit pe VOYO.RO

Spotlight

Vineri, 23 aprilie, de la ora 23:00, după Românii au talent, PRO TV va difuza Spotlight, care în 2016 a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Mark Ruffalo și Michael Keaton.

Regele Leu

Sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 20:00, poți urmări filmul Regele Leu, care a fost lansat în 2019 și care este o adaptare realistă a clasicului film animat. Acesta a fost nominalizat la Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale.

Bohemian Rapsody

Tot sâmbătă, pe 24 aprilie, de la ora 22:00, PRO TV va difuza unul dintre cele mai lăudate și apreciate filme din ultimii ani - Bohemian Rhapsody. Acesta un film biografic, care urmărește povestea trupei Queen, dar care conturează mai mult viața personală a lui Freddie Mercury. Bohemian Rapsody a primit patru premii la Gala premiilor Oscar din 2019, premiul pentru “Cel mai bun actor” (Rami Malek), „Cel mai bun montaj vizual”, „Cel mai bun montaj sonor” și „Cel mai bun mixaj sonor”. De asemenea, a fost nominalizat pentru „Cel mai bun film”.

Parazit

Duminică, 25 aprilie, de la ora 22:15, urmărește celebrul și multipremiatul Parazit care a avut premiera în 2019. Filmul este o comedie neagră și îmbină momentele de umor cu drama. Acesta a primit mai multe premii Oscar pentru: “Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor”, „Cel mai bun film străin”, „Cel mai bun scenariu original” și a fost nominalizat la alte două categorii. 

Anul acesta gala premiilor Oscar va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma VOYO.RO, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies