Rami Malek este omul rău în noul film Bond. „Voi avea grijă ca Bond să nu aibă o misiune ușoară”

Rami Malek este omul rău în noul film Bond. bdquo;Voi avea grijă ca Bond să nu aibă o misiune ușoară
Autor: Dan L. Brumar
Data: 25 Aprilie 2019
După ce a câștigat Oscarul pentru rolul din Bohemian Rhapsody, în februarie, Rami Malek face pasul într-o super producție de spionaj.

Cel de-al 25-lea film Bond îl aduce în distribuție pe Rami Malek, actorul britanic care l-a jucat pe Freddie Mercury în pelicula Bohemian Rhapsody. Noul star al cinematografiei mondiale va face cuplu pe marile ecrane cu Daniel Craig, aflat la al cincilea film din serie.

Însă, Rami Malek se va alătura „părții întunecate” și va juca rol negativ în seria de mare succes despre aventurile agentului 007.

Vă promit tuturor că voi avea grijă ca domnul Bond să nu aibă o misiune ușoară”, a spus Rami Malek într-un anunț video postat pe Twitter.

Bond 25 urmărește personajul său antologic după retragerea din activitatea de spionaj. Însă, din cauza unei noi amenințări, agentul 007 se vede nevoit să se întoarcă în slujba binelui.

Citește și: Batman, la aniversarea a 80 de ani. Cine sunt cei opt actori care l-au interpretat pe omul-liliac

Rami Malek va juca rolul răufăcătorului care aruncă în luptă un nou soi de armament.

Echipa de producție a filmului s-a reunit joi în Jamaica pentru filmări și pentru a anunța distribuția, eveniment de la care Rami Malek a lipsit. Actorul filmează în prezent la New York pentru serialul de televiziune Mr. Robot.

Bond 25 va fi ultimul pentru Daniel Craig, actorul anunțând că a salvat lumea de suficiente ori. Bond 25 va ajunge în cinematografe în luna aprilie a anului 2020.

Citește și: Regizorul celui de-al 25-lea film din seria Bond și-a dat demisia după o ceartă pe scenariu

Vezi și:

FULLSCREEN
Rami Malek este omul rău în noul film Bond. „Voi avea grijă ca Bond să nu aibă o misiune ușoară”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies