S-a lansat SF-ul anului 2019, cu Brad Pitt în rolul principal

S-a lansat SF-ul anului 2019, cu Brad Pitt în rolul principal
Citeste mai mult despre: Ad Astra, Brad Pitt, preimiera,
Autor: Redactia
Data publicarii: 24 Septembrie 2019
Data actualizare: 24 Septembrie 2019
Brad Pitt joacă rolul unui inginer spațial în filmul science fiction ”Ad Astra”.

Lungmetrajul regizat de James Gray îl are în prim plan pe inginerul spațial Roy McBride (Brad Pitt), care pornește într-o expediție pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a salva viața planetei noastre.

Ad Astra se încadrează în tipologia filmelor ”Contact” și ”Interstellar”, având în vedere că vizează descoperirea unor noi forme de viața în Univers și salvarea vieții de pe planeta noastră. 

Roy McBride este un astronaut cu o ușoară formă de autism, care pleacă într-o expediție în sistemul solar pentru a-și găsi tatăl dispărut în urmă cu 29 de ani, când plecase într-o misiune spre Neptun pentru a descoperi semne ale civilizației extraterestre.

Roy este însărcinat să-și găsească tatăl undeva în apropiere de Neptun, știind însă ca ar putea să fie nevoit să-l neutralizeze pentru a proteja planeta.

Scenariul - semnat de regizorul James Gray și Ethan Gross - se concentrează pe ceea ce s-a întâmplat cu proiectul inițial.

Filmul păstrează tensiunea pe toată durata lui, datorită călătoriei periculoase a lui Roy, în care se confruntă cu diferite obstacole. Această atmosferă este amplificată de faptul că Roy nu știe în cine ar trebui să aibă încredere, deoarece se confruntă cu diverse personaje dubioase.

Ad Astra, tradus din latină “către stele”, este o provocare din punctul de vedere al marketing-ului, deoarece are ghinionul să se lanseze chiar în perioada în care Disney preia 20th Century Fox. 

Vezi și: Brad Pitt explică cum își face rolurile să pară atât de reale
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies