Sebastian Stan, anunț șocant pentru fani. Ce se va întâmpla în ”Avengers 4”

Sebastian Stan, anunț șocant pentru fani. Ce se va întâmpla în Avengers 4
Citeste mai mult despre: Sebastian Stan, Avengers 4,
Data publicarii: 15 Noiembrie 2018
Data actualizare: 15 Noiembrie 2018
Actorul de origine română Sebastian Stan s-a impus cu personajul Bucky în peliculele din universul Marvel ”Captain America” și ”Avengers”.

În pelicula ”Avengers Infinity War”, care a făcut furori anul acesta, Thanos a reușit să adune toate cele șase Pietre ale Infinitului. Cu un singur pocnet din degete, acesta a transformat jumătate din univers în praf, inclusiv pe Bucky (interpretat de Sebastian Stan). 

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Sebastian Stan: “Fara mama nu ajungeam nicaieri”

Filmul următor, ”Avengers 4”, urmărește eforturile supraviețuitorilor de a inversa genocidul, iar Sebastian Stan nu este sigur că Războinicul Iernii se va mai întoarce.

Într-un interviu pentru Collider, acesta a declarat: ”Când am filmat, nimeni nu mi-a spus dacă scenele sunt pentru prima parte sau pentru a doua parte”. Actorul de origine română a continuat: ”Adevărul este că nu știu dacă o să apar în Avengers 4. Ceea ce am filmat eu a apărut în prima parte. Și tot ceea ce am filmat poate sau nu să apară în a doua parte, nu știu încă”. 

Chiar dacă Sebastian Stan nu oferă nicio informație concretă, actorul apare în distribuția filmului ”Avengers 4” pe pagina de IMDB.com. Dar și mai convingătoare sunt comentariile lui Stan de acum câteva luni, despre o scenă importantă care nu poate face parte decât din ”Avengers 4”. ”Nu pot vorbi despre scenă, dar știu că le-a luat trei luni să o plănuiască și să apară toată lumea acolo. Te uitai în jur și îi vedeai pe toți, de la Samuel L. Jackson, la Michael Douglas și Michelle Pfeiffer. Toată lumea era acolo”. 

Având în vedere că personajele interpretate de cei trei actori menționați sunt la ora actuală  moarte,  din cauza lui Thanos, nu poate fi vorba decât despre scena de final din „Avengers 4”, când genocidul este inversat.

Foto: Getty, Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies