Serialul „Friends” va avea un episod special! Actorii s-au reunit deja

Serialul Friends va avea un episod special! Actorii s-au reunit deja
Citeste mai mult despre: Friends,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Februarie 2020
Data actualizare: 22 Februarie 2020
În anul 1994, publicul din întreaga lume făcea cunoștință cu actorii din „Friends”, serial ce reușea să cucerească rapid planeta.

Până în anul 2004, serialul a fost difuzat în toate colțurile globului, însă apoi filmările s-au întrerupt, spre surprinderea milioanelor de fani. Acum, cei de la HBO au venit însă cu o veste bună: „Friends” va avea un episod special care va fi filmat și difuzat în acest an!

Din câte se pare, odată cu lansarea serviciului de streaming HBO Max, care va avea loc în luna mai a acestui an, va fi prezentat și specialul „Friends”. Mai mult decât atât, și toate cele 236 de episoade vor fi disponibile pe HBO Max.

„I-am reunit pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un special HBO Max, care va fi lansat alături de întreaga bibliotecă «Friends»”, a spus Kevin Reilly, de la HBO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

O poză oficială de prezentate a noului episod „Friends” a fost postată deja în mediul online de toți cei implicați în proiect, iar presa din SUA notează că fiecare actor a primit în jur de 2,5 milioane de dolari pentru a filma din nou.

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies