Telenovelele revin "Acasă". Las Bravo și Suflet de Gheață sunt disponibile pe Protvplus.ro

Telenovelele revin  Acasă . Las Bravo și Suflet de Gheață sunt disponibile pe Protvplus.ro
Citeste mai mult despre: telenovele, AcasaTV, PRO 2, protvplus,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 15 Iulie 2019
Data actualizare: 16 Iulie 2019
Protvplus.ro, platforma video a PRO TV-ului îți aduce în premieră cele mai iubite telenovele.

În fiecare săptămâna, Protvplus aduce în casele dumneavoastră cele mai indragite telenovele, online și gratuit, pe care le poți revedea oricând. 

Las Bravo și Suflet de Gheață sunt primele două seriale care sunt deja dispobile pe site, cu primele 10 episoade din fiecare. 


Suflet de Gheață este o producție TV AZTECA, 2013 MEXICO, ce-i are în distribuție pe Gabriela Spanic, Eduard Capetillo, Michelle Vieth și Jorge Alberti. O poveste fascinantă despre dragoste, pasiune, șantaj și putere, care îți va arăta o lecție de viață. 

Povestea Almei începe în momentul în care aceasta împreună cu  parinții săi sunt lăsăți pe drumuri de mătușa sa Josefina și unchiul Carlos. Tatăl Almei îl acuză pe unchiul ei că i-a ruinat afacerea cu bijuterii. 

Deși părinții fetei îi imploră să le fie milă de ei, Josefina și Carlos sunt de nestrunit. Ei pleacă și mașina în care se află cei trei întră într-o râpă și singură care supraviețuiește este Alma. Fetița ajunge la un orfelinat, unde se împrietenește cu Gallo. Un an mai târziu, mătușa sa, Josefina, o ia de la casa de copii, pentru că se simte responsabilă pentru soarta copilului. 

Alma crește în sânul unei familii bogate, alături de verișoara sa, Daniela.  

Peste ani, Alma se transformă într-o femeie răzbunătoare, dură, în care există o dorință vie de a le face pe cele două femei, Josefina și Daniela, să plătească pentru toată nefericirea ei. În acest război, singurul aliat al sau este Gallo, care este profund îndrăgostit de ea.  

LAS BRAVO - telenovela în care regretata Edith Gonzalez este în rol principal, alături de Mauricio Islas si Saul Lisazo, este un serial  serial dinamic, modern, cu bărbați frumoși și femei puternice care sunt nevoite să își  croiască pline de curaj, propriul drum în viață.

Personajul principal din LAS BRAVO, Valentina Diaz Bravo este o femeie care a trăit fără griji alături de familia ei: soțul și cele trei fiice Fabiana, Roberta și Adriana Bravo.

Însă după moartea lui Jose Bravo, familia ajunge la sapă de lemn și este aruncată în stradă.

Valentina află că Jose Bravo a păstrat un secret profund și anume faptul că era proprietarul unui club de nopate pentru bărbați. Un club de noapte în care fetele frumoase și dezinhibate oferau plăceri bărbaților potenți financiar aflați în căutare de plăceri  interzise.

Frumoasa și talentata Valentina Bravo va trebui să învețe să "supraviețuiască" alături de bărbații care lucrează pentru ea.

De-a lungul celor peste 100 de episoade, Valentina Bravo va învăța ce este independența, se va descoperi pe sine și va caută și întâlni, adevărata dragoste.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies