VIDEO Ce bine îl imită Rami Malek pe Freddie Mercury în filmul Bohemian Rhapsody!

16 Noiembrie 2018, 16:26

VIDEO Ce bine îl imită Rami Malek pe Freddie Mercury în filmul Bohemian Rhapsody!
Contestat de unii, aplaudat de alții, filmul despre viața liderului trupei Queen nu te va lăsa indiferent. Actorul Rami Malek a reușit să-l imite perfect pe scenă pe Freddie Mercury.

Un filmuleț care circulă pe Twitter arată fără dubii ce muncă grea, chiar colosală, s-a aflat în spatele recreării concertului caritabil Live Aid din 1985 de la Londra. Queen a susținut o reprezentație de 25 de minute, timp în care a electrizat audiența. 

În filmul Bohemian Rhapsody, lansat în cinematografe la 2 noiembrie 2018, acest eveniment ocupă un loc important. Actorul distribuit în rolul liderului trupei Queen, Rami Malek, a reușit să copieze în proporție covârșitoare gesturile și jocul scenic al lui Mercury. Iată cum arată imaginile suprapuse!

Filmul, care a beneficiat de sprijin din partea componenților trupei Queen încă în viață, a fost criticat pentru faptul că a răstălmăcit sau interpretat anumite evenimente și întâmplări din viața personajului principal. Printre aspectele reclamate se numără și cel legat de momentul în care Freddie Mercury și-a anunțat colegii de trupă că are SIDA. Vezi AICI toate criticile aduse!

Bohemian Rhapsody a avut încasări de 51 de milioane de dolari în weekedul lansării, în SUA. Veniturile au crescut la 110,3 milioane de dolari pe continentul nord-american, până în data de 14 noiembrie 2018.  

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO