VIDEO Ce bine îl imită Rami Malek pe Freddie Mercury în filmul Bohemian Rhapsody!

VIDEO Ce bine îl imită Rami Malek pe Freddie Mercury în filmul Bohemian Rhapsody!
Autor: Dan Brumar
Data: 16 Noiembrie 2018
Contestat de unii, aplaudat de alții, filmul despre viața liderului trupei Queen nu te va lăsa indiferent. Actorul Rami Malek a reușit să-l imite perfect pe scenă pe Freddie Mercury.

Un filmuleț care circulă pe Twitter arată fără dubii ce muncă grea, chiar colosală, s-a aflat în spatele recreării concertului caritabil Live Aid din 1985 de la Londra. Queen a susținut o reprezentație de 25 de minute, timp în care a electrizat audiența. 

În filmul Bohemian Rhapsody, lansat în cinematografe la 2 noiembrie 2018, acest eveniment ocupă un loc important. Actorul distribuit în rolul liderului trupei Queen, Rami Malek, a reușit să copieze în proporție covârșitoare gesturile și jocul scenic al lui Mercury. Iată cum arată imaginile suprapuse!

Filmul, care a beneficiat de sprijin din partea componenților trupei Queen încă în viață, a fost criticat pentru faptul că a răstălmăcit sau interpretat anumite evenimente și întâmplări din viața personajului principal. Printre aspectele reclamate se numără și cel legat de momentul în care Freddie Mercury și-a anunțat colegii de trupă că are SIDA. Vezi AICI toate criticile aduse!

Bohemian Rhapsody a avut încasări de 51 de milioane de dolari în weekedul lansării, în SUA. Veniturile au crescut la 110,3 milioane de dolari pe continentul nord-american, până în data de 14 noiembrie 2018.  

FULLSCREEN
VIDEO Ce bine îl imită Rami Malek pe Freddie Mercury în filmul Bohemian Rhapsody!
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO