Weekend de coșmar la PRO CINEMA. Vinovați: Ben Stiller și Robert de Niro

Weekend de coșmar la PRO CINEMA. Vinovați: Ben Stiller și Robert de Niro
Autor: Dan Brumar
Data: 23 Ianuarie 2019
Vineri, sâmbătă și duminică ai voie să faci haz de necazul altuia. Pro Cinema te invită la un weekend de coșmar alături de doi regi ai comediei amare.

Cât de nereușită poate fi prima întâlnire cu părinții viitoarei tale soții? Îți spunem noi: CATASTROFALĂ. Vinovați: Ben Stiller și Robert de Niro, poate cel mai acid cuplu ginere-socru din câte ai văzut pe micile și marile ecrane.

În acest weekend, Pro Cinema îi aduce față în față pe Gaylord Focker și Jack Byrnes, două personaje care întind serios coarda pentru a se bucura de încrederea celuilalt. 

Weekend-ul de coșmar începe vineri, 25 ianuarie, cu prima parte din seria Meet the Parents. Un socru de coșmar e la Pro Cinema de la ora 20:30. Pregătește-te să râzi cu poftă, dar și să-i plângi de milă lui Greg Focker la prima sa întâlnire cu viitorul socru!

Încordarea din familia Byrnes cuprinde și familia Focker, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 20:30. Fii gata pentru Doi cuscri de coșmar, la Pro Cinema!

Duminică, 27 ianuarie, tensiunea se accentuează în O familie de coșmar, tot la ora 20:30.

Seria Meet the Parents s-a bucurat de un succes imens în rândul publicului din toată lumea. Primul film din serie, Un socru de coșmar, a fost lansat în SUA și Canada la 6 octombrie 2000. După doar 11 zile de prezență în cinematografe, pelicula a generat 55 de milioane de dolari, adică tot bugetul alocat realizării sale. Filmul s-a bucurat de încasări totale de 330 de milioane de dolari la nivel mondial.

Continuarea a fost firească, iar în 2004 a fost lansat Doi cuscri de coșmar. Cu acțiunea plasată la doi ani după evenimentele din prima parte, filmul ni-i prezintă pe Greg Focker și Pam Byrnes logodiți, încercând să obțină binecuvântarea părinților înainte de căsătorie. 

Succesul său a fost mai mare decât cel înregistrat de partea I, devenind cel mai profitabil film în care a jucat Robert de Niro: 46 de milioane de dolari după primul weekend și 516,6 milioane de dolari la nivel mondial.

Partea a treia, O familie de coșmar, a apărut în 2010. Filmul îl readuce în prim-plan pe Greg Focker, acum tatăl a doi copii gemeni. Cu un buget fabulos de 100 de milioane de dolari, filmul a produs doar 310,6 milioane de dolari, fiind considerat un semi-eșec.

FULLSCREEN
Weekend de coșmar la Pro Cinema. Vinovați: Ben Stiller și Robert de Niro
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO