• Emisiuni
  • Batem Palma
  • ‘Ori la bal, ori la spital’: preotul Alexandru Balaban a riscat și a câștigat 15.000 de lei la Batem Palma?

‘Ori la bal, ori la spital’: preotul Alexandru Balaban a riscat și a câștigat 15.000 de lei la Batem Palma?

‘Ori la bal, ori la spital’: preotul Alexandru Balaban a riscat și a câștigat 15.000 de lei la Batem Palma?

Uneori e bine să riști. Alexandru Balaban a mărturisit că riscul face parte din viața lui, astfel că la Batem Palma? s-a simțit în largul lui. Prima reacție a preotului după ce a câștigat 15.000 de lei.

Alexandru Balaban a venit la Batem Palma? cu gândul să meargă până la capăt în show-ul care testează intuiția și alegerile inspirate ale concurenților. Preotul a refuzat toate ofertele băncii, iar la final a reușit să obțină 15.000 de lei.

Am mers la risc, așa am mers toată viața. Ori la bal, ori la spital”, a dezvăluit, emoționat, preotul. El a explicat de ce nu a ales să joace la sigur.

Am refuzat toate ofertele băncii, pentru că am multe rate și multe datorii, pentru că altfel nu pot să susțin proiecte. Am cunoscut oameni care ajută de fiecare dată și am zis să merg până la capăt”, a spus Alexandru Balaban la finalul emisiunii.

Preotul a dezvăluit, încă de la început, că a venit la Batem Palma? cu gândul de a câștiga bani pentru a construi un așezământ pentru copii și mame singure. Premiul de 15.000 de lei nu-i va ajunge pentru finanțarea acestui proiect, dar sunt un bun început pentru planul său.

Intră în comunitatea noastră de Facebook ca să afli tot ce e nou!

Vezi VIDEO mai jos!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni