3 Sud Est lansează un nou single "Prietenia"

3 Sud Est lansează un nou single Prietenia
Citeste mai mult despre: 3 Sud Est, imnul prieteniei, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Septembrie 2019
Data actualizare: 16 Septembrie 2019
3 Sud Est marchează împlinirea a 22 de ani de la înființare cu un imn muzical despre cel mai important și mai de preț lucru: „Prietenia”. 

Prietenia” este însoțită de un videoclip regizat de Iura Luncașu, filmat pe malul lacului Snagov alături de cunoștințe și prieteni apropiați ai trupei.

„«Prietenia» este o piatră rară, așa cum spunem în noul nostru single. Suntem foarte buni prieteni, dar suntem colegi în primul rând, pentru că muzică este foarte importantă pentru toți trei. Ne bucurăm foarte mult că lansarea piesei «Prietenia» corespunde cu aniversarea a 22 de ani de când cântăm împreună.

Single-ul nu este despre noi, ci despre voi, despre prietenie, și cu ocazia această, vrem să va mulțumim că ne sunteți prieteni de atât de mult timp și că sunteți alături de noi în fiecare moment”, declara Laurențiu Duță.

La începutul acestui an, 3 Sud Est a lansat „Focul”, o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie”, o piesă fresh despre fericire și dragoste. La sfârșitul anului 2017, trupa a lansat “Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio și TV și a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

În vara aceluiași an, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesă romantică, inspirată de amintirile și poveștile de dragoste trăite de ei, iar în 2016, trupa a lansat single-ul de succes și clipul “Cine ești?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV și radio.

Tot în 2016, Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu au lansat piesă “Adio”, iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piață românească, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“.

Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, „Amintirile“, cea mai îndrăgită piesă a celor trei, dar și hituri precum „Emoții”, “Cine ești?” și “Stele”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies