ADDA lansează „Ce Am Cu Tine”, primul single ce se va regăși pe albumul „Artă, Viață si Iubire”

ADDA lansează Ce Am Cu Tine , primul single ce se va regăși pe albumul Artă, Viață si Iubire
Citeste mai mult despre: Adda,
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Septembrie 2019
Data actualizare: 25 Septembrie 2019
ADDA lansează „Ce Am Cu Tine”, o piesă emoționantă cu un videoclip sensibil, ce se va regăsi pe primul album din carieră al artistei care urmează să fie disponibil din această toamna pe platformele digitale.

Ca o declarație de dragoste, „Ce Am Cu Tine” este o piesă sinceră, inspirată din trăirile artistei, dar și din iubirile care au durat o viață. Muzica și textul single-ului „Ce Am Cu Ține” sunt compuse de către ADDA și Alex Cotoi, iar la vioara artista l-a avut alături pe Vlad Mazarel. 

 „Piesa «Ce Am Cu Tine» are un mesaj pozitiv, emoționant, ce are în spate o poveste de viață. Oricât de grele ar fi încercările, în momentul în care ești într-un cuplu, și îl iubești cu adevărat pe cel de lângă ține, rezistați împreună și puteți fi fericiți până la adânci bătrâneți”, mărturisește artista. 

Regia videoclipului a fost realizată de SAN, conceptul clipului a fost gândit de ADDA, iar producția video a fost asigurată de Cătălin Rizea și Radu Șelaru. Din echipa de creație au mai făcut parte Cristian Bucă (make-up artist), Ilina Dumitru (hairstylist), Ely Adam și Ana Maria Prelipcean (styling).

Artista și compozitoare originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, „Minți murdare”, urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează. 

La începutul anului 2019, ADDA a lansat o campania intitulată „CupidonAdda”, unde a ales poveștile a 8 cupluri destrămate pentru a le compune câte o melodie cu scopul de a-i împăca cu partenerii lor. În mai, ADDA a lansat piesa „Nouras”, urmată de „Gură Lumii”, single cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță, însoțit de un clip controversat despre acceptare și iubire.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies