Alexandra Stan a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Aleasă”

Alexandra Stan a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, Aleasă
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 01 Martie 2021
Data actualizare: 06 Martie 2021
Alexandra Stan lansează un nou single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de la hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.

Alexandra este #aleasă de milioane de oameni din lume ca fiind idolul lor. Drept dovadă stau cifrele din social media, iar Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate.

Artista originară din Constanța a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu este hitul „Mr. Saxobeat”, care a atins pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati. 

În plus, Alexandra cucerește publicul şi prin melodiile lansate, dar şi prin videoclipurile pline de metafore. Recent, Alexandra, care este și cea mai mare promotoare a muzicii dance, a colaborat cu Nosfe, Sak Noel și Loz Țios pentru melodia „Tembleque”, iar pentru prima parte a anului 2021 mai pregătește multe melodii, atât în limba română, cât și în limba engleză. 

Piesă „Aleasă" este compusă de către Alex Pelin, tot el fiind și compozitorul hitului „Obsesii". Alex Pelin a lucrat la melodia „Aleasă" alături de Viki Red. „Aleasa" marcheaza si un nou inceput pentru Alexandra Stan, care incepe, in totalitate, colaborarea cu Universal Music Romania & MediaPro Music, pe partea de management, alături de Alex Tomulescu, care se va ocupa și de partea de booking & concerte. 

Pentru a ilustra vibe-ul și sound-ul disco al melodiei, Alexandra a colaborat cu Criss Blaziny pentru videoclip, care aduce în imagini foarte multe efecte psihedelice, lumini și culori care se pot corela ușor cu numeroase emoții, izvorâte din dragoste.

Pentru a-și promova noua melodie, cu doar câteva ore înainte de lansare, Alexandra Stan a postat pe Instagram, la story, mai multe selfie-video în care apărea goală în cadă și își anunța fanii că „Aleasă” va fi noul ei hit.

foto: PR; Instagram Alexandra Stan

Vezi și
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies