Anna Lesko și GIM, finalistul sezonului 11 Românii au talent, lansează piesa „Guleala”

Anna Lesko și GIM, finalistul sezonului 11 Românii au talent, lansează piesa Guleala
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Mai 2022
Data actualizare: 11 Mai 2022
Cunoscuta și iubită artistă Anna Lesko surprinde publicul cu o nouă piesă extrem de fresh! Alături de ea se află și GIM, concurentul care a impresionat o întreagă țară în anul 2021 la Românii au talent, unde a obținut butonul auriu și a ajuns până în marea finală.

Piesa inspirată din folclorul ucrainean se numește Guleala, a fost produsă de Costi Ioniță, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. De altfel, Costi și Alex sunt echipa cu care Anna a lucrat în ultimii ani, aceștia aducând pe piață unul dintre cele mai cunoscute hit-uri – Ivanko!

”Guleala” este o piesă în română și ucraineană și aduce publicului o frumoasă poveste de dragoste, ce își păstrează intensitatea indiferent de obstacolele prin care a trecut. Videoclipul este perfect pentru vară, oferind un vibe pozitiv, așa cum Anna i-a obișnuit pe fani. 

„Noul single, “Guleala”, vorbește despre un sentiment arzător din viața noastră - dragostea, cea împlinită”, declară Anna Lesko odată cu lansarea noii ei piese.

Încântat de această colaborare, GIM spune: „Această piesă este o promisiune pentru mine, mesajul ei, versurile sunt o promisiune pentru mine. Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoana iubita. O piesă pe dans, o piesă liniștită și plină de emoție”.

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!