Black Eyed Peas și Diplo vin la festivalul El Carrusel de la București

Black Eyed Peas și Diplo vin la festivalul El Carrusel de la București
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Martie 2019
După succesul înregistrat anul trecut, cu Maluma și Luis Fonsi, festivalul El Carrusel 2019 aduce alți artiști de top pe scenele de la Romexpo, din București.

În perioada 27 – 30 iunie 2019, pe scenele amenajate în cadrul complexului expozițional Romexpo, vor urca nume grele ale muzicii mondiale. Pe lângă artiștii deja anunțați - J Balvin, Nicky Jam și Ozuna – a fost confirmată prezența emblematicilor Black Eyed Peas. În cele patru zile de festival vor mai cânta rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar și Diplo, recent câștigător al premiului Grammy.

Într-o epoca în care colaborările dintre diverse stiluri muzicale domină topurile, festivalul El Carrusel va reflecta acest aspect cu un line-up unic, care pune accent pe pulsul  tinerei generații.

Festivalul El Carrusel 2019 devine singurul eveniment muzical care aduce, în același loc, ritmuri de latino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenți artiști ai momentului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diplo (@diplo) on

Anul acesta, organizatorii au pregătit patru zile de distracție, cu concerte de top, pe mai multe scene, dar și un parc de distracții, zone de foodcourt, artă și relaxare, destinate tuturor categoriilor de vârstă, unde multiculturalismul va îmbrățișa creativitatea liberă.

Că o noutate în acest an, festivalul El Carrusel va oferi publicului șansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sala legendară a cupolei, adiacentă scenei principale. Imediat după miezul nopții, aceste petreceri vor completa lista celor mai populare piese, ce vor menține atmosfera de sărbătoare până la răsăritul soarelui.

Accesul va fi permis, zilnic, începând cu orele 14.00, iar ineditul va fi dat de after party-urile de după miezul nopții, care vor ține până în zori. Biletele au fost puse spre vânzare, în rețeaua EVENTIM și online, și sunt sub formă de abonament pentru toate cele 4 zile, după cum urmează:

General Admission - 330 lei

Golden Circle - 430 lei

După epuizarea contingentului, biletele vor fi disponibile doar la preț întreg:

General Admission - 380 lei

Golden Circle - 480 lei

VIP Ticket - 720 lei

FULLSCREEN
Black Eyed Peas și Diplo vin la festivalul El Carrusel de la București
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO