Bono și-a pierdut vocea. U2 a anulat un concert din cauza problemelor neobișnuite ale solistului trupei

Bono și-a pierdut vocea. U2 a anulat un concert din cauza problemelor neobișnuite ale solistului trupei
Autor: Dan L. Brumar
Data: 02 Septembrie 2018
Bono și-a pierdut vocea în timpul unui miniturneu susținut la Berlin, iar formația a anulat show-ul programat pe 1 septembrie în capitala Germaniei, după doar câteva piese cântate. 

Paul David Hewson (Bono) nu s-a mai confruntat niciodată cu asemenea probleme și și-a cerut scuze fanilor pentru anularea concertului de pe 1 septembrie. Reprezentanții trupei au oferit explicații fanilor în legătură cu problemele neobișnuite reclamate de starul trupei: „Ne pare foarte rău pentru anularea concertului. Bono a fost într-o formă de zile mari și cu o voce grozavă înainte de eveniment și așteptam cu nerăbdare a doua seară în Berlin. Dar, după câteva melodii și-a pierdut complet vocea”, au declarat apropiații săi, conform CNN.

Medicii încearcă să găsească o explicație pentru subita pierdere a vocii marelui artist, care nu știe nici el ce anume a cauzat această problemă. „Bono spune că nu e sigur de ceea ce s-a întâmplat la sfârșitul Red Flag Day. Își curăță gâtul”, a titrat Atu2, site-ul fanilor U2. 

Cred că e vorba de fum. Vă asigur că nu am pomenit asta încă, dar e ca o țigară gigantică. Mi-am pierdut vocea și nu știu ce să fac”, ar fi declarat Bono, conform website-ului.

Iată mai jos momentul în care Bono le-a spus fanilor că nu mai poate continua. El  și-a cerut scuze pe scenă (de la minutul 5).

Actrița Ashley Judd, care a asistat la concertul lui Bono de vineri, a postat un filmuleț pe Twitter, în dreptul căruia a scris: „Puterea vocii lui Bono, înainte ca aceasta să-l surprindă la Berlin și să-l părăsească subit. A cântat din toți rărunchii.

U2 se află în turneu până pe 10 noiembrie și mai avea un show în Germania, programat pe 4 septembrie, la Cologne.

FULLSCREEN
Bono și-a pierdut vocea. U2 a anulat un concert din cauza problemelor neobișnuite ale solistului trupei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO