Călătoria Irinei Rimes continuă. Artista pleacă în turneu muzical cu Cosmos

Călătoria Irinei Rimes continuă. Artista pleacă în turneu muzical cu Cosmos
Irina Rimes în concert online, PROTVPlus.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Octombrie 2019
Data actualizare: 04 Octombrie 2019
După succesul fantastic înregistrat cu primul ei concert exclusiv online, Irina Rimes duce piesele de pe albumul Cosmos  în turneu prin țară.

Peste 500.000 de români au fost martori în online la concertul Irinei Rimes, găzduit de PROTVPlus.ro și distribuit pe majoritatea canalelor social media ale grupului PRO. Copleșită de interesul manifestat de fani pentru piesele de pe albumul Cosmos, artista își continuă călătoria către inimile românilor: va aduce spectacolul live în mai multe orașe din România. Drumul ei până aici a fost susținut de Opel.

Irina Rimes începe turneul național de promovare a albumului Cosmos la Galați, pe 28 octombrie (ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor). Pe 29 octombrie, Irina va cânta la Constanța (ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor). 

Urmează o oprire la Iași, pe 19 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților (ora 20:00) și una la Craiova, la Teatrul Național. Turneul mai cuprinde opriri la Timișoara, Brașov, Arad și Bacău, orașe unde concertele vor fi anunțate ulterior.

Informații despre disponibilitatea biletelor se găsesc AICI.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies