“Ohana”, cel mai nou single scos de Ciprenko & TYA: "Mă bucur să lansez împreună cu DeMoga Music și cu TYA"

Ohana , cel mai nou single scos de Ciprenko  TYA:  Mă bucur să lansez împreună cu DeMoga Music și cu TYA
Citeste mai mult despre: "Ohana", Ciprienko, DeMoga Music, TYA,
Data: 11 Martie 2019
“Ohana” - cel mai recent single lansat de Ciprenko (producer-artist), în colaborare cu T.Y.A. 

“Ohana” este o piesă pop dance cu energie pozitivă și cu un mesaj statement: “Share love, not ego”. Cuvântul “Ohana”, de origine hawaiană, înseamnă familie, în sensul în care nimeni nu este lăsat în urmă sau uitat.

Piesa este produsă de Ciprenko, în studiourile DeMoga Music. Muzica și textul sunt compuse de Ciprian Alexandru aka Ciprenko, Loredana Cavasdan aka T.Y.A., Marius Mirică, Marius Moga, Dony, Ionuț Vasilache, Robert Zgarbura.  

“Ohana” este primul release de anul asta și mă bucur să lansez împreună cu, de mulți ani, my second family, DeMoga Music și împreună cu awesome T.Y.A. Sper să va placă!", declara Ciprenko. 

Piesa “Ohana” este disponibilă acum pe toate platformele digitale de streaming. Videoclipul, regizat de Criss Blaziny și editat de Marian Ene și Gabriel Vlaicu poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.  

Ciprenko a produs, alături de echipa DeMoga Music, piese de succes pentru artiști mainstream - Grasu XXL feat. Guess Who - “LaLa Song”, Andra – “Inevitabil va fi bine”, What’s Up – “Taxi”, Marius Moga – “Pe barbă mea”, piese care au ocupat multă vreme locul 1 în topurile muzicale. 

“Ohana” este o piesă de care nu mă pot sătura. De fiecare dată îmi vine să îi dau replay și replay și replay. Mă bucur că am luat parte la crearea unui vibe de bine și de distracție și că îl putem împărtăși acum cu toată lumea.”, mărturisește T.Y.A. 

T.Y.A. este un proiect muzical dezvoltat de Loredana Cavasdan, artist și songwriter în echipa DeMoga Music Publishing. Pe lângă cariera de artist și cea de songwriter, care i-a adus colaborări de succes cu artiști că Andra, Ruby, Nosfe, Liviu Teodorescu, What’s Up, Shift și alții, T.Y.A. s-a remarcat și prin rolul de co-antrenor, alături de Marius Moga, la “Vocea României” și prin rolul de jurat în cadrul show-ului “Cânta acum cu mine”.   

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piață muzicală din România din anul 2003 și, încă de atunci, s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Ciprenko, T.Y.A. și alții. DeMoga Music Publishing include în roster peste 30 de compozitori și producători.

Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese no.1 și hit-uri în top 10 și numeroase sincronizări în zona de advertising și film. 

FULLSCREEN
“Ohana”, cel mai nou single lansat de Ciprenko & TYA: "Mă bucur să lansez împreună cu DeMoga Music și cu TYA"
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO