Cleopatra Stratan, schimbare radicală de look pentru un nou videoclip. Cum arată fiica lui Pavel Stratan

Cleopatra Stratan, schimbare radicală de look pentru un nou videoclip. Cum arată fiica lui Pavel Stratan
Cleopatra Stratan. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 Iulie 2019
Cleopatra Stratan trece prin schimbări radicale de dragul muzicii, iar cel mai recent proiect al ei ne-o înfățișează departe de imaginea pe care o avea în copilărie.

O adolescentă „obraznică”, excesiv de sexy, cu pantaloni de latex și perucă de damă de companie... nu e tocmai imaginea unei fete căreia să-i mai pese de Ghiță, idolul copilăriei sale.

Cleopatra Stratan s-a „modificat” substanțial pentru filmările videoclipului noului ei single – Angela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on


Piesa, cântată în limba rusă, a fost scrisă pentru a ataca în special piața muzicală din Republica Moldova și Rusia, însă are toate șansele să prindă și la noi.

Pentru acest videoclip, Cleopatra Stratan a renunțat la ținutele cuminți și casual, în favoarea unora obraznice, chiar frivole, pe măsura personajului din videoclip, Angela.

FOTO: Cleopatra Stratan Instagram

Deocamdată, detalii despre noul proiect muzical al Cleopatrei Stratan nu au fost făcute publice. Tot ce știm este că noul single va fi lansat în toamnă, în preajma aniversării celor 17 ani de viață ai artistei.

Însă, piesa Angela circulă deja pe YouTube, cel mai probabil fără acordul artistei.

După ce a cucerit România cu melodiile ei, Cleopatra Stratan vrea să-și facă un nume și în Rusia. Tatăl ei, cântărețul Pavel Stratan, a realizat o variantă în limba rusă a piesei „Ghiță”.

Vezi și: VIDEO Profil de celebritate - Beyonce

Cleopatra Stratan, piesă în română și spaniolă

Ultima mare lovitură a Cleopatrei Stratan este piesa Chocolata, care are versuri în limba română și în limba spaniolă. Melodia este compusă de Claudia Șuteu și produsă în studiourile Famous Production.

„Piesa Chocolata este una dintre piesele mele preferate. Are refrenul în spaniolă, limba pe care o ador, în plus, este genul de piesă pe care o ascult zi de zi”, mărturisește Cleopatra.  

FULLSCREEN
Cleopatra Stratan, schimbare radicală de look pentru un nou videoclip. Cum arată fiica lui Pavel Stratan
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies