Delia lansează piesa "Să-mi cânți", o poveste emoționantă de iubire cu un videoclip conceptual

Delia lansează piesa Să-mi cânți , o poveste emoționantă de iubire cu un videoclip conceptual
Citeste mai mult despre: Delia, piesa, Să-mi cânți,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 24 Septembrie 2019
Data actualizare: 24 Septembrie 2019
Delia prezintă cel mai recent single "Să-mi cânți", o super piesă de dragoste, cu un mesaj emoționant, compusă de artistă cu The Motans și produsă de Alex Cotoi, aceeași echipă care a contribuit la single-ul anterior "Rămâi".

Videoclipul are la bază conceptul Deliei, filmat și regizat de Alex Ceaușu și prezintă o Delia cameleonică, surprinzătoare, avantgardistă, cu ținute creative și colorate.

Echipa de beauty a Deliei pentru acest videoclip a fost formată din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) și Hilke Muslim (styling).

Citește și: Juno lansează piesa de pe genericul serialului PROFU’ de la PRO TV

Una dintre scenele din clip a fost inspirată de experimentul Abramovic, prin care o femeie a stat nemișcată vreme de 6 ore și a permis oamenilor prezenți în aceeași cameră să îi facă orice doreau, experiment care a scos la iveală părți întunecate ale naturii umane.

Delia a lansat de curând piesa "Dragoste cu dinți", compusă de artistă și produsă împreună cu Alex Cotoi, alături de care ea a mai colaborat pentru ”Viața la țară”, "Rămâi", ”Weekend” și altele.

Delia cântă despre dragoste, emoție, pasiune, despre acea iubire care rămâne vie și după mulți ani. 

Tot anul acesta a lansat și "Viața la țară", dar și single-ul "Rămâi" în colaborare cu The Motans, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, o poveste de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp și care a ajuns la 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

”Rămâi” este în top 10 Summer Chart Mediaforest, poziționându-se pe locul 4.

Vezi și: Cum au ajuns Smiley si Moga sa colaboreze din nou dupa multi ani
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies