Demi Lovato, declarații tulburătoare din clinica de dezintoxicare: „Puteam fi eu în locul lui”

Demi Lovato, declarații tulburătoare din clinica de dezintoxicare: Puteam fi eu în locul lui
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Septembrie 2018
Data actualizare: 14 Septembrie 2018
Cântăreața Demi Lovato face o nouă declarație emoționantă, la aproape două luni de la supradoza care i-a pus viața în pericol. Din clinica de dezintoxicare, artista a deplâns moartea prematură a cântărețului Mac Miller, răpus de o supradoză de droguri la vârsta de 26 de ani.

Demi Lovato a avut o singură declarație publică de la spitalizarea care a adus-o în centrul atenției lumii întregi. Pe 5 august 2018, cântăreața le-a mulțumit pe Instagram fanilor care i-au fost alături și a recunoscut că s-a drogat. La mai bine de o lună de la acel gest de sinceritate, Demi Lovato s-a declarat cutremurată de moartea subită a lui Mac Miller. O sursă apropiată artistei a declarat pentru Hollywood Life că Demi și-a dat seama abia acum cât de aproape de moarte a fost și ea. 

Demi a fost răvășită de moartea lui Mac Miller. A simțit că putea fi și ea în acea situație, să nu supraviețuiască supradozei. A plâns și s-a luptat fără oprire de când a ajuns la dezintoxicare, iar când a auzit de moartea lui Mac, acest lucru a făcut ca totul să pară și mai real”, susține apropiatul lui Demi, pentru sursa citată.

FOTO: Mac Miller/Instagram


Conform publicației, Demi Lovato și-a exprimat dorința de a participa la funeraliile cântărețului, în cazul în care ar primi învoire din partea medicilor care se ocupă de recuperarea ei. „Demi face tot ce poate pentru a sta la distanță de stupefiante și crede că moartea lui Mac, deși un eveniment trist, este ceva din care poate învăța și din care își poate lua forța de care are nevoie”, mai spune sursa.

Mac Miller, pe numele său real Malcolm James McCormick, a fost un cunoscut rapper și producător muzical american. Aproape doi ani (august 2016 – mai 2018) a fost iubitul Arianei Grande. Mac a recunoscut că a devenit dependent de un cocktail de substanțe stupefiante, cunoscut sub numele de Purple Dark. A fost găsit decedat la 7 septembrie 2018, în locuința sa din Los Angeles. Rezultatul autopsiei a relevat că moartea lui Mac a survenit cu patru ore înainte de a fi descoperit fără suflare.

FOTO: Mac Miller și Ariana Grande, pe vremea când erau împreună


La 24 iulie 2018, Demi Lovato a ajuns la un spital din Los Angeles, după ce i-a făcut rău în propria casă. Artista consumase în exces medicamente foarte puternice, care i-au pus viața în pericol. Deși inițial a negat că a consumt droguri, Demi Lovato a recunoscut ulterior care a fost natura supradozei. Până să aibă această cădere, Demi se lăuda cu cei șase ani în care nu se atinsese de stupefiante. Nimeni nu știe ce anume a determinat-o să recidiveze. În prezent este internată într-o clinică de dezintoxicare din Los Angeles și e foarte probabil să fie aceeași clinică în care s-a tratat în trecut pentru dependență.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies