INNA lansează single-ul „No Help”. Videoclipul a fost filmat în Maroc și Los Angeles

INNA lansează single-ul bdquo;No Help . Videoclipul a fost filmat în Maroc și Los Angeles
Citeste mai mult despre: Inna,
Data: 07 Septembrie 2018
INNA începe toamna cu un nou single, “No Help”, o piesă care te va trimite direct pe ringul de dans.

Artista și-a obișnuit fanii cu videoclipuri filmate în toate colțurile lumii. De data aceasta, INNA a filmat în Los Angeles și în Maroc, iar cadrele sunt spectaculoase.

Pentru acest video, produs de Loops Production, INNA a optat și pentru un nou look îndrăzneț. 

Videoclipul a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun - regie și Alex Mureșan - DoP), cu care artista a mai colaborat și la piesele “Nirvana” și “Pentru că”. 

Echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anthony Merante (make-up artistul lui Iggy Azalea) și Anca Buldur, Sorin Stratulat (hair stylist Beauty District), RDStyling (ținute).„Toamna începe cu <No Help> și va continua cu și mai multă muzică, pentru că voi lansa albumul meu, “YO”. Sunt foarte entuziasmată, am lucrat mult și am pus tot sufletul și toată energia în aceste piese, pe care le-am compus în întregime și sunt încântată de ce a ieșit.”, a declarat INNA.

Până acum, acest an a fost unul plin pentru INNA.

Artista a lansat single-ul “Pentru că” - împreună cu The Motans. Cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1, potrivit Mediaforest.

De asemenea, artista a susținut concerte în Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franța, Republica Dominicană. În paralel, INNA a petrecut mult timp în studio cu David Ciente, producătorul albumului “YO”, care se va lansa toamna aceasta.

Patru dintre piesele artistei - “Și, Mama”, “Locura”, “La Vida”, “Iguana” - au fost lansate printr-un proiect special, un album lansat exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Piesele pot fi ascultate dacă dozele sunt scanate cu Shazam.

Artista și-a lansat și propria aplicație - în care fanii pot fi la curent cu noutăți din viața și cariera ei, pot vedea imagini din turneu, videoclipuri oficiale, playlist-uri digitale cu muzica ei, având, totodată, și posibilitatea de a vorbi cu ea în chat room-uri, dar și în chat privat.

Aplicația se numește INNA și poate fi găsită pe iOS și Google Play AICI și AICI.

„Am lansat aplicația INNA pentru a fi și mai aproape de fanii mei, în orice colț al lumii m-aș afla. O dată pe săptămână vă dau întâlnire în chat room-ul din aplicație să răspund întrebărilor voastre.”, a spus INNA.

La sfârșitul lui septembrie, INNA va pleca în turneu în Statele Unite și Canada pentru promovarea noului ei album, “YO”.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO