Jason Derulo și-a arătat lenjeria intimă în timpul concertului de la Craiova. Momentul a stârnit un val de glume

Jason Derulo și-a arătat lenjeria intimă în timpul concertului de la Craiova. Momentul a stârnit un val de glume
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 30 August 2022
Data actualizare: 30 August 2022
Jason Derulo a fost unul dintre invitații de la festivalul IntenCity care s-a desfășurat la Craiova în perioada între 26 și 28 august. Artistul american a surprins publicul, dezbrăcându-se treptat și arătându-și chiloții pe banda cărora scria PSD.

Craiova a petrecut trei zile şi trei nopţi la prima ediţie a celui mai mare festival de muzică din sud-vestul ţării. IntenCity a adus artişti renumiţi, printre care: Sandra, Ricchi e Poveri, Thomas Anders, Luis Fonsi şi Jason Derulo. Peste 50 de mii de spectatori au fost prezenţi la concerte.

în ultima zi a festivalului, Jason Derulo a oferit un spectacol incendiar. În timpul unui dans, artistul se dezbracă la bustul gol, iar pe ecranele mari ale scenei au putut fi observate imagini cu chiloții acestuia, marca PSD Underwear. 

Internauții au făcut legătura între numele firmei și faptul că festivalul a avut loc la Craiova, oraș condus de Lia Olguța Vasilescu, primarul PSD al Craiovei.

Publicul a început să se amuze foarte tare, dovadă fiind valul de comentarii care a apărut ulterior pe rețelele de socializare. 

„PSDerul”, „Sunt de la campania electorală trecută”, „ I-a primit cadou”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților la una dintre pozele apărute pe internet. 


Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux, are 33 de ani. El cântă în stilurile R&B, pop, hip-hop. Nu este pentru prima dată când artistul vine în România. În 2018, Jason Derulo a cântat la Mamaia și la festivalul Untold de la Cluj. 

Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără:  "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me", "Trumpets", "It Girl", "In My Head", "Ridin' Solo" și "Whatcha Say.
 

Sursă video/ YouTube
Sursă foto: captură foto YouTube

Vezi și: Giani Kiriță: "Sunt un om căruia nu-i place să piardă"


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies