Killa Fonic a lansat un nou album și are cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify România în 2020

Killa Fonic a lansat un nou album și are cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify România în 2020
Citeste mai mult despre: Killa Fonic, BeetleJuice, Miami Bici,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 15 Decembrie 2020
După succesul înregistrat în cinematografe, „Miami Bici” aduce și cea mai ascultată piesă românească pe Spotify România în 2020. Filmul, produs de Codin Maticiuc și Jesus del Cerro, este disponibil pe Netflix, iar piesa lui Killa Fonic, „Miami Bici”, poate fi ascultată pe toate platformele digitale.

„Piesa Miami Bici tratează un subiect cu care se confruntă toți românii care pleacă din țară și se lovesc de bariere și stereotipuri. Piesa asta este imnul oamenilor care sunt împinși să plece în afară să muncească. Cred că ei se regăsesc în mesajul melodiei și rezonează cu el. Este o piesă care într-o oarecare măsură îi cuprinde pe toți. Le mulțumesc că au ascultat-o și o ascultă”, a spus Killa Fonic.

Citește și

Luna aceasta, după două săptămâni petrecute în „Casa Spiritelor”, camp de compoziție ce a avut loc la Brașov, alături de producătorii Quick, 911 și Domino, Killa Fonic a lansat și un album, al cărui titlu este inspirat din filmele lui Tim Burton. Albumul conține 11 piese și colaborări speciale cu Spike și 911. 

Albumul poate fi ascultat pe platformele digitale și YouTube, iar în luna ianuarie va fi disponibil și în format vinil, în ediție limitată.

„Am avut la dispoziție această casă și posibilitatea de a-mi alege producătorii din echipa Global care îmi doream să meargă cu mine. A fost foarte tare, m-am simțit ca un copil care e într-un magazin cu jucării și își poate alege tot ce vrea. I-am ales pe Quick, 911 și Costi. I-aș fi ales pe toți, dar m-am limitat, pentru că eu îmi scriu singur piesele și nu aș fi făcut față altfel. Am lucrat cu toți trei concomitent și scriam încontinuu. Am numit-o Casa spiritelor înainte să ajungem acolo, dar acolo mi-am dat seama că i se potrivește perfect. Din seara în care am ajuns și până am plecat, am trăit această atmosferă și am avut parte de trăiri care făceau parte din filmul ăsta. Dar am râs în tot acest timp și ne-am continuat piesele”, a spus Killa Fonic.

Fiind un loc atât de special și profitând la maximum de izolare și timpul petrecut cu producătorii, au fost compuse și scrise două albume, BeetleJuice și încă unul care va fi lansat anul viitor. 

„Noi ne-am propus să facem albumul ăsta, dar locul a fost incredibil de special, ne-am detașat de orice însemna viața noastră din București, am fost doar noi și natura. Am mai făcut un album în paralel cu BeetleJuice, care e mai matur ca niciodată și e complet alt gen”, completează Killa Fonic.

Piesele de pe albumul BeetleJuice sunt redate vizual de câte un fragment video care ilustrează perfect întreaga lume a acestui proiect special, iar ultima piesă de pe album, Vitamina, aduce un videoclip alb-negru extrem de sugestiv pentru mesajul piesei. 

Clipul și fragmentele video care însoțesc toate piesele de pe album au fost regizate de SAN și Killa Fonic, director de imagine a fost David Mogan, iar producția este semnată de Loops Production.

Vezi și: The Artist Awards revine! În decembrie, la PRO TV

FULLSCREEN
Killa Fonic a lansat un nou album și are cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify România în 2020
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies