Lara Fabian și-a anulat al treilea concert de la București, cu două ore înainte de show. Care e motivul?

Lara Fabian și-a anulat al treilea concert de la București, cu două ore înainte de show. Care e motivul?
Lara Fabian nu a putut cânta la București nici în noiembrie 2019. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Lara Fabian, Bucuresti, concert anulat, show,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Februarie 2020
Data actualizare: 04 Februarie 2020
Cântăreața canadiană de origine belgiană Lara Fabian și-a anulat pentru a treia oară concertul de la București, pe ultima sută de metri. 

Lara Fabian (50 de ani) a anunțat pe rețelele sociale că nu poate urca pe scenă, luni seară, cu doar două ore înainte de începerea concertului. Artista, care își anulase încă două concerte în luna noiembrie a anului trecut, din cauza problemelor de sănătate, acceptase să cânte luni seară pentru fanii ei din România.

Ghinion curat, fiindcă Lara Fabian nu s-a putut achita de sarcină. Ea a explicat că nu a fost plătită de organizatori.

„Prieteni. Am scris prieteni pentru că voi sunteți o parte însemnată a vieții mele și o să fiu foarte sinceră cu voi, așa cum ar trebui să fie un prieten. Sunt în București, la hotelul meu și sunt profund întristată fiindcă trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanțe nefericite, total independente de dorința mea, a trupei mele și a echipei (...) 

Simt tristețe și indignare deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care manageriază concertele internaționale ale turneului, care ar trebui să mă plătească pentru a cânta la spectacole, este în incapacitate de plată. Nu pot să accept să rămân oarbă la un asemenea abuz, nici nu pot să continui să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa și cheltuielile legate de concert”, a anunțat artista.

Lara Fabian a explicat că acesta a fost și motivul principal pentru care nu a putut cânta la București la 18 și 19 noiembrie 2019, când avea programate două concerte. Din cauză că nu a fost plătită, artista a fost afectată emoțional și fizic de lipsa de profesionalism a persoanei care i-a stabilit concertele în afara Franței.

„Voi lupta cu mijloace legale ca să mă pot întoarce la voi cât se poate de repede. București, îți promit, curând voi cânta din nou pentru tine”, a scris artista pe Facebook.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez și Shakira au uimit publicul în concertul Live de la Super Bowl
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies