Lidia Buble lansează „Lacătul și femeia”, o poveste sensibilă de dragoste spusă pe note muzicale

Lidia Buble lansează bdquo;Lacătul și femeia , o poveste sensibilă de dragoste spusă pe note muzicale
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Noiembrie 2019
Data actualizare: 28 Noiembrie 2019
După ce a colaborat cu Descemer Bueno pentru „Margarita”, Lidia Buble lansează o balada de dragoste, spusă pe note muzicale: „Lacătul și femeia”.

„Bărbați... Căutați femeia ce va lasă să fiți copil lângă ea. Femei... Gășiți bărbatul ce să va spună cu drag „Frumoasă mea". Am așteptat un an să lansez piesă asta, că un manifest, că un răspuns într-un oracol, că o hipnoză pe care doar dragostea o poate da”, declara Lidia.

Compus de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, single-ul „Lacătul și femeia” prezintă o poveste de iubire sensibilă în care orice îndrăgostit visător se poate regăși cu ușurință. Regizat de SAN, videoclipul piesei a fost filmat în decoruri în care minimalismul se îmbină cu dansul și starea pe care artista le dezvăluie pas cu pas.

Lidia Buble și-a început carieră în 2014 cu piesă „Noi simțim la fel“, iar în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri că „Inima nu știe“, „Le-am spus și fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerți“ (feat. Adi Șînă) și „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.În octombrie 2017, artista a lansat „Cămașă”, single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube. Apoi, Lidia și-a surprins bublisorii cu „Sub apă”, clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video.

În urmă cu un an, a lansat „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea să, cu un videoclip desprins dintr-un film românce, iar în martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesă sinceră și prima colaborare dintre artista și What’s UP.

A urmat „Undeva la mijloc”, în care Lidia dezvăluie o atitudine de „bad girl” și un look rock extrem de sexy. La începutul acestei toamne, artista a lansat alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume, „Margarita”, o piesă hoț, cu versuri în engleză și spaniolă. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies