Liviu Teodorescu lansează piesa „De ce fumezi în casă?”, de pe EP-ul „Lista de păcate”

Liviu Teodorescu lansează piesa De ce fumezi în casă? , de pe EP-ul Lista de păcate
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 03 Aprilie 2019
Data actualizare: 03 Aprilie 2019
„De ce fumezi în casă?” este piesa care anticipează finalul albumului pe care Liviu l-a făcut public treptat, începând cu luna octombrie a anului trecut. Un concept inedit ce s-a întâmplat pe parcursul a şase luni, începând cu single-ul „Rochia ta” şi până în prezent, Liviu a lansat de pe EP câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni.

EP-ul conţine 7 piese noi şi un bonus track, piesa ce dă numele materialului este single-ul lansat în primăvara anului 2018 alături de Killa Fonic - „Lista de păcate”. Piesele au fost scrise integral de către artist, în studioul lui, LiTE Music şi sunt toate disponibile pe platformele de streaming.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, unul dintre cei mai talentaţi artişti din Romania, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 520 de mii de urmaritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia la emisiunea de talente „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. „Gelos”, „Esti Piesa” sau "Obsesie" sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri.

Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, la „Așa e ea #Dulce” cu Marisa Paloma si in videoclipul „Lista de pacate” o vedem pe Alina Ceusan. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!