Mark Stam lansează videoclipul piesei „Ultima oară” – o experiență intensă despre mirajul iubirii

Mark Stam lansează videoclipul piesei Ultima oară ndash; o experiență intensă despre mirajul iubirii
Citeste mai mult despre: Mark Stam piesa noua, Mark Stam, ultima oara,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 11 Iulie 2019
Data actualizare: 11 Iulie 2019
Piesa „Ultima oară” este o poveste despre relațiile toxice și formele iubirii. Melodia vorbește despre dedicare, suferință, căutare, iubire nepământeană, idealuri de neatins.

Mark Stam a avut parte de un proces îndelungat în compunerea acestei piese: „Inițial, am avut în minte o imagine vizuală, ca un video, cu un om care se topea de parcă ar fi fost din ceară. Stătea în fața unei persoane care îl rănea și se topea într-un mod suav, scurgându-se la picioarele ei. Piesa e foarte diferită acum față de prima variantă. Dintr-o idee inițială din trecut s-a născut ceva mult mai bun.

Așa cum omida face un cocon și se transformă în fluture, draftul inițial a fost un cocon pentru melodia finală, „Ultima oară” – unde am putut să îmi exprim trăirile din prezent. Practic, draftul și trăirile din prezent au fost coconul din care a ieșit piesa.”

Filmările au durat 2 zile și au avut loc în Republica Moldova într-o carieră de nisip. Mark a fost foarte entuziasmat: „A fost prima mea experiență pe motocicletă. A fost intens și obositor, era o motocicletă pentru curse motocross. Personajul feminin din clip a mers pentru prima dată pe buggy – o mașinuță pentru deșert.

Tot conceptul clipului se bazează pe căutarea unui ideal, o creatură mirifică, o perfecțiune care există doar în mințile noastre. Nu o găsim niciodată in realitate. Viața ne arată că este o iluzie – cu toate acestea găsim putere în noi să căutăm ceva ce nu există până la finalul vieții. Sperăm ca la următoarea deschidere de ochi, figura aceea ștearsă, care pare a fi sensul călătoriei noastre – să fie acolo, să se transforme în realitate.”

Mark spune că la filmare a fost o atmosferă prietenească, de gașcă: „După fiecare scenă mă descălțam iar din bocancii mei ieșea câte un pahar de nisip. În timp ce filmam, am simțit euforie și nerăbdare să împart rezultatul final cu fanii mei.” La fel ca toate piesele lui Mark, și aceasta este una sensibilă, întimă și dezvăluie personalitatea artistului: „Aș vrea ca oamenii să știe că îmi place să mă deschid prin muzică, aici sunt cel mai cinstit. Vreau să mă cunoască prin melodiile mele.Dacă îmi ascultă muzica, înțeleg cine sunt eu cu adevărat

Video production: Spoiala Brothers Director: Arcadie Spoiala D.O.P: Dima Spoiala Despre Mark Stam Cântăreț, compozitor și dansator originar din Republica Moldova, Mark Stam a avut succes pe piața muzicală cu piese precum „Impar”, „Vina mea” sau „Nesimțit”.

După participarea în 2013 la concursul-show „Moldova are talent” și lansarea în 2018 a piesei „Doar noi” în colaborare cu Alina Eremia, Mark Stam s-a făcut remarcat în muzica românească și de aici până la difuzări pe radio și milioane de view-uri pe YouTube a fost numai un pas.

Azi este considerat unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu un debut impresionant și o ascensiune pe măsură, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube și piese cu un vibe aparte.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente, și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies