Nicole Cherry lansează varianta acustică a hitului "Dansează amândoi" pe canalul ei de YouTube

Nicole Cherry lansează varianta acustică a hitului  Dansează amândoi  pe canalul ei de YouTube
Autor: Mihai Burlacu
Data: 20 Martie 2019
După ce peste 40 de milioane de oameni au dansat pe una dintre cele mai sensibile piese ale finalului lui 2018, Nicole Cherry lansează pe proăspătul ei canal de YouTube o versiune acustică a single-ului “Dansează amândoi”.

Videoclipul single-ului lansat în luna octombrie de Nicole Cherry pe canalul MediaPro Music a ajuns rapid la inimile oamenilor, piesa fiind inclusă în playlist-urile celor mai importante radiouri și ajungând să fie fredonată de mii de oameni în concerte.

Nicole nu le putea mulțumi altfel oamenilor decât prin cântec. Iar această versiune acustică este cel mai bun pansament pentru suflet. Versiunea pian – voce aduce cu ea un amalgam de sentimente care ajung direct în inimă, fie că treci printr-o despărţire sau îți aduci aminte de o perioadă din viaţa ta sau a cuiva drag.

Cinci ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.400.000 de followers pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România.

Cinci ani de carieră pentru Nicole Cherry înseamnă peste 10 hituri lansate, peste 250.000.000 de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top. De acum, o puteţi găsi pe Nicole și pe canalul ei de YouTube.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO