Piesa „Trika trika”, lansată de Faydee și Antonia, un succes atât pe radio, cât și în mediul online

Piesa Trika trika , lansată de Faydee și Antonia, un succes atât pe radio, cât și în mediul online
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Noiembrie 2019
Data actualizare: 08 Noiembrie 2019
„Trika trika”, piesa lansată de Faydee și ANTONIA, se aude în heavy-rotation atât la radiourile din România, cât și în cele din străinătate, dar are foarte mare succes și pe platformele de digital.

Clipul piesei are aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube în numai 2 săptămâni de la lansare. „Trika trika” ocupă locul 2 în topul Shazam România și locul 1 în clasamentul iTunes România.

De asemenea, piesa este difuzată la posturi de radio din țări precum: Turcia, Anglia, Germania, Bulgaria, Italia, Ucraina, Serbia și Australia.

Pe platforma „Tik tok”, utilizatorii au creat peste 22.400 de video-uri, iar campania #trikatrika a adunat peste 48 milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână.


„Trika trika”
are un mesaj puternic pentru ascultători, după cum spune și Faydee: „Aș vrea ca oamenii să se simtă puternici după ce ascultă piesa. Să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici sau de aceea ce le face rău. Trika – las-o, nu merită!”

ANTONIA aduce un aer fresh și senzual întregii piese. „De când am văzut-o prima dată pe Antonia, am știut că ne este menit să facem, la un moment dat, o piesă împreună.”, a mai spus Faydee.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies