Smiley, fugărit de căței într-un nou videoclip, dedicat copiilor

Smiley, fugărit de căței într-un nou videoclip, dedicat copiilor
Citeste mai mult despre: Smiley,
Data publicarii: 04 Iunie 2019
Data actualizare: 04 Iunie 2019
Luna iunie, luna copiilor, vine cu o surpriză pentru micii telespectatori, un videoclip în care Smiley apare alături de simpaticii cățelusi din serialul „Strada Dalmațieni 101”. 

Artistul interpretează o melodie dedicată producției Disney Channel și pătrunde în universul simpaticelor patrupede, în cadre amuzante, colorate și dinamice.

Citește și: O vizită la Disney Company, în Los Angeles. Cum arată magia la ea acasă

Deși am mai făcut proiecte adresate copiilor, un videoclip în care să intru în povestea unui desen animat nu am făcut. Dar mi-a plăcut și să cânt coloana sonoră pentru acest video și să mă joc filmând contextul: să fiu fugărit de căței, să dansez în ploaie pe străzile Londrei sau să cânt la trompetă pentru Dylan și Dolly. Sunt din generația celor care au crescut cu filmele și animațiile Disney, am văzut producțiile de nenumărate ori și cred că se vede acest lucru în videoclip”, a declarat Tiberiu Andrei Maria aka Smiley, despre colaborarea sa cu Disney.

Muzica a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar producția videoclipului a fost realizată de Disney Channel. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies