Smiley pleacă în Statele Unite pentru mai bine de două luni. Ce proiect are

Smiley pleacă în Statele Unite pentru mai bine de două luni. Ce proiect are
Smiley pleacă în Statele Unite
Citeste mai mult despre: Smiley, Statele Unite,
Data: 22 Ianuarie 2020
Smiley se va muta cu o parte din echipă și proiecte la Los Angeles pentru urmatoarele două luni și jumătate. 

Artistul va fi în America împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production până la inceputul lunii aprilie, pentru a compune și produce muzica pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală. 

Citește și: Smiley, nedumerit după ce a urcat în metrou! Vedetele i-au sărit în ajutor

Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume”, dezvăluie artistul și fondatorul HaHaHa Production. 

Alături de Smiley, în tabăra de muzică din America vor fi Vladimir Chopstiks, Feenom, Dorian, Șerban Cazan și Lucian Naghy, colegii lui compozitori și producători de la HaHaHa Production care au confirmat deja în sesiunile din trecut: „Îmi doresc ca producătorii și scriitorii de la HaHaHa Production să aibă șansa să reușească la nivel internațional, ei sunt deja căutați și așteptați în multe proiecte mari. Abia așteptăm să ascultați și voi ce facem, pentru că urmează un an cu lansări importante în Marea Britanie, în America și nu numai. Așa că fiți cu ochii pe canalul meu de YouTube, pe paginile mele de socializare unde vă voi arăta parte din munca noastră, e o poveste ce merită urmărită și pe care o vom spune în episoade și în lansări.”, spune Smiley.  
 

ALEX VELEA, scandal monstru cu ABI! Afla motivul adevarat din spatele conflictului! Trending Review cu Daragiu - Episodul 12

FULLSCREEN
Smiley pleacă în Statele Unite pentru mai bine de două luni. Ce proiect are
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO